- 32,732
- 12,203
- 113
68 güzel gidiyor
Çok gördük onları da Sagopa konusunda bir şey bilmiyoruz daha durun bakalımBen kendim yaşadım.birine dağıt diye attım adam kaçtı gitti.bayagi oldu.sonra ödülü gelmeyenlere bidaha attim
aynen geldi bide üste çıktı pelesenk.Hamit eski üyedir dedik gelir telafi eder geldi racon kesti gitti bir daha da bıraktı forumu
bende sapliyim mi api54 @sinansrml63 sapla kral
Borç gırtlaksa yaparlarbu nasıl hırs böyle
bir daha hiç uğramadı mı formaBen kendim yaşadım.birine dağıt diye attım adam kaçtı gitti.bayagi oldu.sonra ödülü gelmeyenlere bidaha attim
Şaka gibi insanlar varBen kendim yaşadım.birine dağıt diye attım adam kaçtı gitti.bayagi oldu.sonra ödülü gelmeyenlere bidaha attim
olsun dost borç 2-3k ile mi temizlenecek. başkalarının haklarını yemek çok yanlış.Borç gırtlaksa yaparlar
Entübeydi hay be şaka gibi olay oc insanlar yaAlmanya’dan İstanbul’a tatile gelen ve zehirlenerek hayatını kaybeden anne ile iki çocuğun ardından baba Servet Böcek de hayatını kaybetti.
ülke ne hale geldi mk
Destek gerekirse cagiririz paşam ama @sinansrml63 içinden geçer merak etmebende sapliyim mi api
Utandın mı şimdi nasıl yiyeceksin o parayı ateşle biz senin yerine yiyelimBenimde ödül gelmiş saol @EşrefTEK80 @SagopaKJ
Kendini banlatti.ben sana geri atcam dedi.hala atiyobir daha hiç uğramadı mı forma