Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,423
6,629
113
@fatihgs1905 denilen arkadaştan enjoy sitesinden çekim yapacam diye 1500 tl istedim hemen geri atacam diye dost burada yaz bizim. Kimseden saklıcak bişeyimiz yok bizi. Çok kişi. İfşa etti lafını yedi yolladık bizde kimsenin parası kalmaz he bu arada benim konuşma tarzım kanka demek kimseye yalakalık peşinde olmadım olmamda iyi akşamlar
Kral bu tür muhabbetleri burada açmayın yeri degil

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,423
6,629
113
ben paraya tamah etmem senin gibi sinan kardeş para için takla atan ben değilim burda sensin 2 senedir burdayım para verilince sana karşında ki adam kral oluyor vermeyince trip atıp yol alıyorsun hırt :D
Kara boyun devrilsin hemi, bu adama bir sen yamuk yapmamıştım sende yap anasını satayim

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
@fatihgs1905 denilen arkadaştan enjoy sitesinden çekim yapacam diye 1500 tl istedim hemen geri atacam diye dost burada yaz bizim. Kimseden saklıcak bişeyimiz yok bizi. Çok kişi. İfşa etti lafını yedi yolladık bizde kimsenin parası kalmaz he bu arada benim konuşma tarzım kanka demek kimseye yalakalık peşinde olmadım olmamda iyi akşamlar
Orda kanka çekip gelip burda her rolde varsın lafı yaparsan bende lafını söylerim ksuura bakma.kirk yılda bikere role yaziyoruz ondada biyerinden sallayıp herrolde varsın dersen bende laf söylerim.neyse konu gene saçma sapan yere gidicek.hayirli aksamlar

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Orda kanka çekip gelip burda her rolde varsın lafı yaparsan bende lafını söylerim ksuura bakma.kirk yılda bikere role yaziyoruz ondada biyerinden sallayıp herrolde varsın dersen bende laf söylerim.neyse konu gene saçma sapan yere gidicek.hayirli aksamlar
Karıştırmıştır belki dost. Gerek yok tartışmaya böyle şeyler için. Cemsin delikanlı adamdır

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
La kardeş her rollde sinanda var kötü bişey değil ki bu bende boş vaktim olunca takip ediyorum kafaya bu kadar takma saç kalmaz kafanda kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...