- 56,922
- 18,977
- 113
Kovulduk mu anlamadim 😄Sinan dostumuzun ödülü gönderildi kendisine bol şanslar. Biz yola devammm kalan dostlarla
Kovulduk mu anlamadim 😄Sinan dostumuzun ödülü gönderildi kendisine bol şanslar. Biz yola devammm kalan dostlarla
Sinan vurdun gene voleyiKovulduk mu anlamadim 😄
Yok ula dur ortam gerilmiş zaten beni karıştırma 🤣🤣 maç takip ediyorumKovulduk mu anlamadim 😄
Kral Allah aşkına adam samimiyetinden söylüyor ne var bunda biz kimlere ne yazıyoruz yada kimler bize ne yazıyor gülüp geçiyoruz azcik esnek olun herkes patlamaya hazır bomba gibiOrda kanka çekip gelip burda her rolde varsın lafı yaparsan bende lafını söylerim ksuura bakma.kirk yılda bikere role yaziyoruz ondada biyerinden sallayıp herrolde varsın dersen bende laf söylerim.neyse konu gene saçma sapan yere gidicek.hayirli aksamlar
seninde devrilsin la o hrtın ismini ağzına alma bariKara boyun devrilsin hemi, bu adama bir sen yamuk yapmamıştım sende yap anasını satayim
Dost neler oluyor bu mac da yaMaç sapıttı
Gel yumusatalim madem bizim sucumuz 😄Yok ula dur ortam gerilmiş zaten beni karıştırma 🤣🤣 maç takip ediyorum
Tamam kardeşim uzatmiyalim seviyorum seniLa kardeş her rollde sinanda var kötü bişey değil ki bu bende boş vaktim olunca takip ediyorum kafaya bu kadar takma saç kalmaz kafanda kankam
Takip et lan fakir 😄😄79-69 oldu maç ne olduysa
Dur kral gözünü seveyim zaten seni zar zor getirttik buraya şimdi kaçmaya yer arama sana burada ihtiyaç varKovulduk mu anlamadim 😄
Bende seni seviyorumTamam kardeşim uzatmiyalim seviyorum seni
1500 ü aldın ya kıçın tavan yaptı dimi dilenci soykasıTakip et lan fakir 😄😄