- 3,395
- 17,789
- 113
Tamam reis öyle yapalımAçık yazdim zaten senlik bir durum yok senin rolünden odul alan arkadaslar ayni rolu takip etmeleri beni şaşırttı sadece biraksalarda yeni arkadaslar rolu devam ettirseydi dost
Tamam reis öyle yapalımAçık yazdim zaten senlik bir durum yok senin rolünden odul alan arkadaslar ayni rolu takip etmeleri beni şaşırttı sadece biraksalarda yeni arkadaslar rolu devam ettirseydi dost
Hemen geliyoruz, gözü doymazlar olarakYeni konuda birazdan 15k lik kuponu yapıp paylascam arkadaşlar bura Arap saçı oldu 🤣🤣
Düşüncen bence saçma gibi knka takip eden kimse yoktu ki sadece bi kara geldi sonradan 2. Başlangıca yani o zaman tüm parayı ona atsın mantıken senin dediğine göre 😅Açık yazdim zaten senlik bir durum yok senin rolünden odul alan arkadaslar ayni rolu takip etmeleri beni şaşırttı sadece biraksalarda yeni arkadaslar rolu devam ettirseydi dost
raporluyorlar mesajları işlerine gelmeyince kanka@KaRaa yargı dagıtıyorsun be dost 😂
Valla ben ikinci roldeydim sadece 😀Açık yazdim zaten senlik bir durum yok senin rolünden odul alan arkadaslar ayni rolu takip etmeleri beni şaşırttı sadece biraksalarda yeni arkadaslar rolu devam ettirseydi dost
1500 sinane 3 kardeşimize de ikram vardı ikramlar yapıldı mı eşref kardeş sen sözünü yemessinYeni konuda birazdan 15k lik kuponu yapıp paylascam arkadaşlar bura Arap saçı oldu 🤣🤣
Niye kanka enişte ben de varız biz ödül mü aldıkDüşüncen bence saçma gibi knka takip eden kimse yoktu ki sadece bi kara geldi sonradan 2. Başlangıca yani o zaman tüm parayı ona atsın mantıken senin dediğine göre 😅
Kral bir alan ikinciyi talep etmez zaten o kadarda değildir herhalde@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyse
Yok knk öyle şeyler 5 yıldızlı 😂Kanka ne esc geliyordur be 7 ay bellboyluk yaptım
Yaparlar kankam ekonomik kriz forumu fena vurduKral bir alan ikinciyi talep etmez zaten o kadarda değildir herhalde
Al knkam sende al 😅ben misal veriyorumNiye kanka enişte ben de varız biz ödül mü aldık
Tek İşleri Bu Değilmi Zaten İşine Gelin Şey Bellide İşte Foruma Saygımız Varraporluyorlar mesajları işlerine gelmeyince kanka![]()
O zaman zengin escler geliyordurYok knk öyle şeyler 5 yıldızlı 😂
Yok ben illa da alayım demiyorum kanka da neyseAl knkam sende al 😅ben misal veriyorum
La yok o manada demiyorum bende demiyorum illa alayım takip ediyorum neyse bırakıyorum takibi 😄çok battık Demekki millete değişik bi şekildeYok ben illa da alayım demiyorum kanka da neyse
Profil fotonu da aşırı cinsellik içerir butonuyla raporladim.raporluyorlar mesajları işlerine gelmeyince kanka![]()
senin ben ...Arap saçı da maçı da
Profil fotonu da aşırı cinsellik içerir butonuyla raporladim.
Aman hocammProfil fotonu da aşırı cinsellik içerir butonuyla raporladim.