- 90,471
- 100,030
- 113
Bulurlar yeter ki para deelden alırız
Bulurlar yeter ki para deelden alırız
17 yaşında zıpkın gibi delikanlı , bu işlere bulaşmasın diye uğraşıyorum. 👍🏻 Yeni nesil herşeye kolay erişiyorYeğenin hesaplarsan sen toplarsın artık😅😅
önce işe girecen 1 ay bekliyecez maaşın yatacak da ohohooOnce ise girelim güneşli günler yakındır
Koptum puhaaBende yeni işe başladım dost. Hava durumu sunucusu oldum.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Bayrama gelmişti. Hayatta tek başardığım şey dayı olmak sanırım emmi 🤣O gitmedimi hala yanindami ona göre 3 nisanda foruma girmiyim😂😂😂
Bu kafayla mülakatı nasıl geçeceksin normal bi iş mi gece açık senin çakralar gündüz Eror verirsinOnce ise girelim güneşli günler yakındır
Yok ilk gun avans verirler puahaönce işe girecen 1 ay bekliyecez maaşın yatacak da ohohoo
Aman aman diyim. Göz kulak ol. Bir insan evladının daha bu illete bulaşmasına tahammülümüz kalmadı17 yaşında zıpkın gibi delikanlı , bu işlere bulaşmasın diye uğraşıyorum. 👍🏻 Yeni nesil herşeye kolay erişiyor
sektör ne kral ilkgün avans veriyor falanYok ilk gun avans verirler puaha
Sen bide yarın gör beni Türkiye de torpil denen birsey var is garanti de bakma uykusuz kaldık ona yanıyorum pauhaBu kafayla mülakatı nasıl geçeceksin normal bi iş mi gece açık senin çakralar gündüz Eror verirsin
Gelir birazdan,,Nerede yeni kupon
İlk gun kim kime avans veriyor la üstüne ben para verdim puahasektör ne kral ilkgün avans veriyor falan
Fırından sıcak çıkıyor az daha beklersen çift yumurtalı çıkıcakNerede yeni kupon
Garanti kıl bi banka en çok hasılat ondaydı bi ara sonra ne oldu sıralama bilmiyorumSen bide yarın gör beni Türkiye de torpil denen birsey var is garanti de bakma uykusuz kaldık ona yanıyorum pauha
Dur vc gidem ne çıkarsa ortagiz😂😂Atb1 k
Mesaj attımDur vc gidem ne çıkarsa ortagiz😂😂
hangi sektördensiniz erhan beyİlk gun kim kime avans veriyor la üstüne ben para verdim puaha
Cvp yazdimMesaj attım