- 1,912
- 288
- 83
Gelecek kupon kesin @EşrefTEK80
Eşref hoca takma boşver onu uzaktan izlesinDostlar sizde bakın belki eklenmiştir. Birde kuduran deliren kıskanan biri var adam çatlıyor abi yerinde duramiyor. Şuan maçı izliyor alt gelse diye Allah'a yalvarıyor eminim. Sayı oldukca bir onceki rol konusuna emoji atıyor kaldiriyor bir daha atıyor. Bu mesaji da okayack simdi eminim. Biraz daha kudur sen biraz daha 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 893478
Para var huzur var saymak yok eniste bu işler böyleAllan nerde tövbe mi etmiş 😁
Ok12 sayfa falan geriden gelip takip ediyorum yazdiklarinizi okuyorum dostlar. 😀😀 Totemim bu. Arada bir bana da aralarda bişiler yazın maç hakkında extra. geriden gelip okuyorum
😍😍😍😍Dostlar sizde bakın belki eklenmiştir. Birde kuduran deliren kıskanan biri var adam çatlıyor abi yerinde duramiyor. Şuan maçı izliyor alt gelse diye Allah'a yalvarıyor eminim. Sayı oldukca bir onceki rol konusuna emoji atıyor kaldiriyor bir daha atıyor. Bu mesaji da okayack simdi eminim. Biraz daha kudur sen biraz daha 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 893478
Oo öyle insan burada çok sen şu an şu parayı koyuyorsun onlara bir faydan olmadı mı senin yatmanı isterlerDostlar sizde bakın belki eklenmiştir. Birde kuduran deliren kıskanan biri var adam çatlıyor abi yerinde duramiyor. Şuan maçı izliyor alt gelse diye Allah'a yalvarıyor eminim. Sayı oldukca bir onceki rol konusuna emoji atıyor kaldiriyor bir daha atıyor. Bu mesaji da okayack simdi eminim. Biraz daha kudur sen biraz daha 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 893478
Kur mu yapıyo yoksaDostlar sizde bakın belki eklenmiştir. Birde kuduran deliren kıskanan biri var adam çatlıyor abi yerinde duramiyor. Şuan maçı izliyor alt gelse diye Allah'a yalvarıyor eminim. Sayı oldukca bir onceki rol konusuna emoji atıyor kaldiriyor bir daha atıyor. Bu mesaji da okayack simdi eminim. Biraz daha kudur sen biraz daha 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 893478
Yakışır kralDostlar sizde bakın belki eklenmiştir. Birde kuduran deliren kıskanan biri var adam çatlıyor abi yerinde duramiyor. Şuan maçı izliyor alt gelse diye Allah'a yalvarıyor eminim. Sayı oldukca bir onceki rol konusuna emoji atıyor kaldiriyor bir daha atıyor. Bu mesaji da okayack simdi eminim. Biraz daha kudur sen biraz daha 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 893478
Nasipse seni bulur oo kudursada bedduada etse birileri boşa inan gonlumuzdekini versin ALLAHDostlar sizde bakın belki eklenmiştir. Birde kuduran deliren kıskanan biri var adam çatlıyor abi yerinde duramiyor. Şuan maçı izliyor alt gelse diye Allah'a yalvarıyor eminim. Sayı oldukca bir onceki rol konusuna emoji atıyor kaldiriyor bir daha atıyor. Bu mesaji da okayack simdi eminim. Biraz daha kudur sen biraz daha 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 893478
Kanka Nokia 3300 ilemi giriyon gelsene son sayfaya yanımıza hahahahaha12 sayfa falan geriden gelip takip ediyorum yazdiklarinizi okuyorum dostlar. 😀😀 Totemim bu. Arada bir bana da aralarda bişiler yazın maç hakkında extra. geriden gelip okuyorum