- 2,640
- 2,970
- 113
Aynen öyleYazı tura tamamen
Aynen öyleYazı tura tamamen
Gelmez dediğin zaman geliyorsa artık öyle totem yapalım kral 🤣🤣🤣🤣Forumun gizli yasağıdır o kurallarda yer almaz. Gelmeden won denmez rahat gelir gibi şeyler denmez uğursuzluğa delalettir
Senin hani foruma girmeye hiçbir etkinliğe katılmaya yüzün yoktu ya kendin öyle demiştin noldu bi anda yüzün oldu?C.tesi pazar 14:00 18:00 basket seansı her hafta böyle dostm analiz tutmaz kolpa seans Şaşmaz her hafta böyle
5:50 var 6 sayı bekliyor fauller dolmuş nasıl kötü gidiyor o dakikada onu anlayamadım ben o yorumu yaptıgımda 5 dakika süre vardıDostum biz de adam kaybetsin istemiyoruz. Ama kötü gittiğini görüyoruz. Ondan bahsediyorum. Kesin gelir demeye de gerek yok yani
Gelmez denildiğinde gelebiliyorGelmez dediğin zaman geliyorsa artık öyle totem yapalım kral 🤣🤣🤣🤣
Hangi etkinliğe katılmışm sponsor etkinlik gelirse çekilişSenin hani foruma girmeye hiçbir etkinliğe katılmaya yüzün yoktu ya kendin öyle demiştin noldu bi anda yüzün oldu?
Çeyrek başı 3lük attı 9.40 kala 12 lazım. Sonrasında 2dk da bir atmaya başladı fark 15+. Sen onu dediğinde 5dk 8 lazımdı ve kesin gelirlik bi durum yoktu. Keşke gelseydi de sen haklı çıksaydın5:50 var 6 sayı bekliyor fauller dolmuş nasıl kötü gidiyor o dakikada onu anlayamadım ben o yorumu yaptıgımda 5 dakika süre vardı
Burasıda etkinlik. Burda dağıtım şart değil rolling olduğu için ama çekilişte şart bilmeni isterim. Öyle ortadan kaybolup 3 ay sonra gelip kusura bakmayın ben parayı yedim foruma girmeye yüzüm yok diyorsun. Şimdi burdasın. Neyse keyfince takıl sanada bol şansHangi etkinliğe katılmışm sponsor etkinlik gelirse çekiliş
keşke ama yapacak bir şey yok sağlık olsun basketde bi yandan hak veriyorum geldi dediğim an gidiyor kendi kuponlarımdayken yanlış anlaşıldıysam kbÇeyrek başı 3lük attı 9.40 kala 12 lazım. Sonrasında 2dk da bir atmaya başladı fark 15+. Sen onu dediğinde 5dk 8 lazımdı ve kesin gelirlik bi durum yoktu. Keşke gelseydi de sen haklı çıksaydın
Ah beTuzağa düştük.. skor saglayicisina da giremedim internetten dolayı.. daha başlamadan son per kaybettik herhaldeEkli dosyayı görüntüle 893442Ekli dosyayı görüntüle 893443
Bol şansTuzağa düştük.. skor saglayicisina da giremedim internetten dolayı.. daha başlamadan son per kaybettik herhaldeEkli dosyayı görüntüle 893442Ekli dosyayı görüntüle 893443
105 de bitmiş 3.perTuzağa düştük.. skor saglayicisina da giremedim internetten dolayı.. daha başlamadan son per kaybettik herhaldeEkli dosyayı görüntüle 893442Ekli dosyayı görüntüle 893443
Bil sansTuzağa düştük.. skor saglayicisina da giremedim internetten dolayı.. daha başlamadan son per kaybettik herhaldeEkli dosyayı görüntüle 893442Ekli dosyayı görüntüle 893443
Dakika 500 msj atıyor adamlar burdan bize bişey düşmez muhabbete burdayım yazdgm 3 msjla burdan ödül çıkmaz anten seniBurasıda etkinlik. Burda dağıtım şart değil rolling olduğu için ama çekilişte şart bilmeni isterim. Öyle ortadan kaybolup 3 ay sonra gelip kusura bakmayın ben parayı yedim foruma girmeye yüzüm yok diyorsun. Şimdi burdasın. Neyse keyfince takıl sanada bol şans
Düşme ahmedim düşme gelir inşallahTuzağa düştük.. skor saglayicisina da giremedim internetten dolayı.. daha başlamadan son per kaybettik herhaldeEkli dosyayı görüntüle 893442Ekli dosyayı görüntüle 893443
Bol şansTuzağa düştük.. skor saglayicisina da giremedim internetten dolayı.. daha başlamadan son per kaybettik herhaldeEkli dosyayı görüntüle 893442Ekli dosyayı görüntüle 893443