- 71,982
- 38,140
- 113
Sapla at ye
@Abuzerkömürcü
@Abuzerkömürcü
Çok var hangi birini sayayımDüşmanlarının listesini at. Senin düşmanın benim düşmanım bundan sonra
Gelecek kardeşimGelirse 10 kişiye 500 beylerrr haydiii son adım haydiiEkli dosyayı görüntüle 893468
Enişte tartışma olursa bana haber ver bende etiket atarım adminlereSayana değil mevzu çıkarana var çıkar bakalım şöyle güzel bi tartışma başkan tatil sözü verdi çıkarana
O zaman ödül Garanti deseneSayana değil mevzu çıkarana var çıkar bakalım şöyle güzel bi tartışma başkan tatil sözü verdi çıkarana
Kanka attıkları zaten sayı olmuyor mu hahahahahahAttıkları sayı olsun 🔥🙏🏻
Bol şanslarGelirse 10 kişiye 500 beylerrr haydiii son adım haydiiEkli dosyayı görüntüle 893468
Aynı sofradan yemek yedik karnı doyan düşman oldu dostÇok var hangi birini sayayım
Bol şanslarGelirse 10 kişiye 500 beylerrr haydiii son adım haydiiEkli dosyayı görüntüle 893468
Kardeşim bi birak pesimi de cebimiz para görsünAbuzer benim yerime de saysana benim hiç takatim yok
O zaman tartışma çıkarayım 😄Sayana değil mevzu çıkarana var çıkar bakalım şöyle güzel bi tartışma başkan tatil sözü verdi çıkarana
En son ne yemiştiniz dostAynı sofradan yemek yedik karnı doyan düşman oldu dost
O zaman tartışma çıkarayım 😄Sayana değil mevzu çıkarana var çıkar bakalım şöyle güzel bi tartışma başkan tatil sözü verdi çıkarana
Zurna dürümEn son ne yemiştiniz dost
Uzun tatil dedi uzak doğuya göndercek heraldeO zaman ödül Garanti desene
3 saattir onunla beraber sayı sayanlar ödül alıyor evet dostum saymaya başla senÖdul var mı enişte sayana