- 8,290
- 1,096
- 113
104
Milletin parasını çalıp gezenler krallar gibi hürmet görüyorsa kimseden özür dilemem durum bu birader ben azından o parayi üye etkinliği olarak açıp foruma teslim edicem demişim millet dağıtım paralarını calar gider dagiticak adamlara dagitmaz kendilerine pay eder yatır çek yapicam der tokatlar bizim kadar hakaret yemez şuraya bak adamın konusunu kirletme birader zırt pirt beni alıntı yapıpÇekilişten çıkan parayı göndermeyip söylediği şeylere bak duygu sömürgüsü yaparak anlatıyor bide. Biz özrün kabahatinden büyük diyoruz da adam özür bile dilemiyormuş kendini haklı görüyormuş çekiliş parasını göndermediği için. Çok garip insanlar var cidden seni kimse çekiliş yap diye zorlamadı eğer yaptıysan para 5 gün sonra da geldiyse gönderirsin. Göndermiyorsanda bir özür dilersin kusura bakmayın durum böyle böyle dersin. Senin acilen kendini sorgulaman lazım özür dileyecek birşey yapmadım diyorsan eğer.
Giriyorum da kendim oynayıp kendime dağıtıyorum artık arka planda 😀Mülayim sen her gün giriyorsun yeme bizi şimdi 😁
Unutanlar unutulanları asla unutmazlarBeyler benim şarj btuk ins won olur beni unutmayın olur mu