- 3,424
- 17,840
- 113
Şaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Artikk burden yurumesi lazimm@EşrefTEK80 şans senden yana bu sefer tebrikler
Bencede öyle yapŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Acele etme yatmasin kuponŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Acele yokŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Hastalığın geçti mi. Herkes makarasında gerçek dost nasılsın diyendir... nasılsın kardeşGeldi 45 saniye boş yalandan mola alıyolar
Şükür abim,acele etmeden en doğru bildiğini yap sen 🙏🏻☘Şaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Müsade varmı katılmayaŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Sanssizlik kirildi kralŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Nasıl kazanıyosan öyle oyna hoca. Bakma milleteŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Vallahi çok heyecanlıydıŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Acele etme kral burda acele et dıyen olur sen kafana göre yap paran gıdıuor neticede sendenŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Yazdığın gibi gelsin abim🙏🏻☘Dönüş uçuş biletimiz olsun bu dostlar.. haydi hep beraber getirelim şunu Ekli dosyayı görüntüle 893453
Napıyoruz şimdi devam mıŞaka gibi deli gibi heyecan yarattılar vallahi ya. Abi kendi tarzina dönecem ben acele edip 3.per sonlarinda alıyorum bu hale geliyoruz ya. Çok Şükrü geldi son anda
Bol şanslar eşref hocaDönüş uçuş biletimiz olsun bu dostlar.. haydi hep beraber getirelim şunu Ekli dosyayı görüntüle 893453
RastgeleDönüş uçuş biletimiz olsun bu dostlar.. haydi hep beraber getirelim şunu Ekli dosyayı görüntüle 893453
Bize yok dostMüsade varmı katılmaya