- 11,132
- 9,741
- 113
yok yok bayağı kırıldı kalbim.. mümkün değil 1k rollden aşağısı düzeltmezTopraaam iyi birşey dedim ben sen yanlış anladın 🤣🤣
yok yok bayağı kırıldı kalbim.. mümkün değil 1k rollden aşağısı düzeltmezTopraaam iyi birşey dedim ben sen yanlış anladın 🤣🤣
Bir ulaşalım şu hedefe dee 1k itin olsun haayok yok bayağı kırıldı kalbim.. mümkün değil 1k rollden aşağısı düzeltmez
yetimler olarak açızBir ulaşalım şu hedefe dee 1k itin olsun haa
Bol şans dostHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
adamsın o zman şöyle yapalım ben gidiyorum burdan won olunca geleyim alayım ödülümü ahahha. bide böyle deneyelim bakalımBir ulaşalım şu hedefe dee 1k itin olsun haa
Hikmete 1k ise biz 2k isteriz dost puahaBir ulaşalım şu hedefe dee 1k itin olsun haa
Aklına hayran kaldım dost pauhaadamsın o zman şöyle yapalım ben gidiyorum burdan won olunca geleyim alayım ödülümü ahahha. bide böyle deneyelim bakalım
erhan eşref beni kovdu sen uzak dur kazanırsak veririm dedi ben gidiyorum sen say burada.Hikmete 1k ise biz 2k isteriz dost puaha
Yikilmaz basroller ölurse film biter @EşrefTEK80 yol ack kazanc bol camian genis olsun 🇹🇷Herkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
Benim matematik zayıf 10 dan sonra saymayı bilmiyorum ki puahaerhan eşref beni kovdu sen uzak dur kazanırsak veririm dedi ben gidiyorum sen say burada.
10 gelince başa dönBenim matematik zayıf 10 dan sonra saymayı bilmiyorum ki puaha
Bol sans olsun ilk adim yuru be kuponn kosarak gel 🇹🇷La adamlar ne şike çevirdi beeeEkli dosyayı görüntüle 945087
Sodexo nedir ki benim gibi cahile bole sorular sormayın lutfen@Erhan2121 sodexo ile yatırım alan site varmı
niye stake?Dostlar parayi stake ye yatirsak odemeleri geç mi oluyor oranın bilgisi olan var mı ?
Baska site yokmu dostDostlar parayi stake ye yatirsak odemeleri geç mi oluyor oranın bilgisi olan var mı ?
esprinin hiçbir değeri kalmadıki o zman ahah. o değilde gece 2 nba verde bu sefer yüklü girecem 120tl kazanırsak payını alırsın simit falanSodexo nedir ki benim gibi cahile bole sorular sormayın lutfen
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀