- 49,330
- 54,139
- 113
Ala ala rol ac gelirse yari yariya mi dediDost benim değildi yarısı etkinlilçinin
Ala ala rol ac gelirse yari yariya mi dediDost benim değildi yarısı etkinlilçinin
Ooo reis de gelmiş hoş gelmiş.. şüpheli 3Bol şans
Kaybolsun gitsin hikmet yokken adamlar soluksuz attılar cenabeti bulduk sonunda pauahTamamdır. Ama uzaktan uzaktan göz ucu ile bizde kal 🤣🤣 sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden 😁😁
Kenetlendik mi bu akşamTamamdır. Ama uzaktan uzaktan göz ucu ile bizde kal 🤣🤣 sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden 😁😁
Neyse Obur gelmiyen en büyük şeymiş o gelirse direk rol bitsin puahahOoo reis de gelmiş hoş gelmiş.. şüpheli 3
Hoşbulduk dost eyvah eyvah ne hata işledik dost nereden geliyor şüpheOoo reis de gelmiş hoş gelmiş.. şüpheli 3
neyse ben seni elbet sıkıştırırım nasılsa buruk mezarlığında hahaTamamdır. Ama uzaktan uzaktan göz ucu ile bizde kal 🤣🤣 sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden 😁😁
🤣🤣🤣 Korkuyorum hikmete senle alakası yokmuş demeye o yüzdenKaybolsun gitsin hikmet yokken adamlar soluksuz attılar cenabeti bulduk sonunda pauah
Yok dost adam doğru söylüyor 4 kere final kuponunda gittikNeyse Obur gelmiyen en büyük şeymiş o gelirse direk rol bitsin puahah
Ooo reis hoşgeldin.. ortama füze attın resmen . Şeref verdinEspiriler havada carpisiyor guldur guldur show kazanc kanali yetim babasi esref tek ve silah arkadaslari 🇹🇷
Korkma sole dost biz arkandayız puaha🤣🤣🤣 Korkuyorum hikmete senle alakası yokmuş demeye o yüzden
dostmusunuz düşman mı yaKaybolsun gitsin hikmet yokken adamlar soluksuz attılar cenabeti bulduk sonunda pauah
Kandıl gunu kusluk olmaz eşref kardes gel barısalım kırdıysam senı kusura bakmaEtiket atma kanka ben görmüyorum zaten engelledim. Etiket atınca görünüyor 🤣🤣
Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapıyorum şuan ama dostunum pauajdostmusunuz düşman mı ya
Toprağım elbette dostuz sadece bir kaç deney yapıyoruz 🤣🤣dostmusunuz düşman mı ya
Gel hele senle iki muhabbet edek finalde gelirizdostmusunuz düşman mı ya
kobay faresimiyiz biz ahahaToprağım elbette dostuz sadece bir kaç deney yapıyoruz 🤣🤣