Bugun kandil dost bugün kalpleri kırmayalım bide herkes ile muhabbet edilmez burda bosver salla gitsin biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruzŞahsi olarak 5 yıldır sigaran olduğuna tanık olamadım ondan sordum😂
Eyvallah dost herkes senin kadar bizi takip edip görse zaten tasamiz kalmazda hayırlısı diyelim senin varsa gerisi teferruat bizim olur olmaz idare ederiz alışıyor insan zamanla herşeyeŞahsi olarak 5 yıldır sigaran olduğuna tanık olamadım ondan sordum😂
Bence sigara kullanmıyor dost. Yoksa insanın illa canı çeker alır bulur bir yerden. 5 yıldır bırakmış kendini inandıramamışBugun kandil dost bugün kalpleri kırmayalım bide herkes ile muhabbet edilmez burda bosver salla gitsin biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz
Bizi alakadar etmez dost biz esrefin rolüne bakalimBence sigara kullanmıyor dost. Yoksa insanın illa canı çeker alır bulur bir yerden. 5 yıldır bırakmış kendini inandıramamış
Buda mantikli ...Bence sigara kullanmıyor dost. Yoksa insanın illa canı çeker alır bulur bir yerden. 5 yıldır bırakmış kendini inandıramamış
Bugun kandil dost bugün kalpleri kırmayalım bide herkes ile muhabbet edilmez burda bosver salla gitsin biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz
Bir tane sen aç da seni de takip edelim kaptın köfteyi akşam akşam 😂Bizi alakadar etmez dost biz esrefin rolüne bakalim