- 49,329
- 54,136
- 113
Parasiz olduğum da arada duygusallığa bağlıyorum mazur görün lütfen pauahNe edebiyat yaptın sen böyle gözlerim doldu fjdjsjdjf 🤣🤣
Parasiz olduğum da arada duygusallığa bağlıyorum mazur görün lütfen pauahNe edebiyat yaptın sen böyle gözlerim doldu fjdjsjdjf 🤣🤣
Sende şu huyunu bırak be kanka@EşrefTEK80
Bol şans
Aha konuya aranan kan geldi maberrrr çakma kuziNe edebiyat yaptın sen böyle gözlerim doldu fjdjsjdjf 🤣🤣
ufff yaaa heveslenmiştim ne zamandır liste kavgasına denk gelmiyoruz. Yalandan bi kavga ediverin beYok bu konu da o isler olmuyor kanka
Sac 25.5 alt bankodur puaha@EşrefTEK80
Bol şans
Yan şantiyede nasıl havalarSende şu huyunu bırak be kanka
Bol şansGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Ula ben seni tanımam sen de beni tanımazsin. Sen foruma gelmemisken benim onlarca roll konum vardı geçen bana laf söyledin sesimi çıkarmadim. Herkes aynı anda 3-5 roll takip ediyor bunu meslek edinen var kimse karışmıyor sen bana salladin unutma he 👍🏾Millet azaldı iyi la
Bu cyberlara bulaşma eşref parana yazık bol şansGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Bol şanslarGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Hadi bol sansGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Dolandırıcı klavye bebelerine oynamışsın eşro gazan mübarek olsun harbidende 😂😂😂Gazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Bol şansGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Bol şans dostGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Cyber Allah sonumuzu hayır etsin bolsansGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Bol sansGazamiz mübarek ola.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 948812
Duydumki paradan kule yapmışsın 🤣 nerede yedin paraları söyle bakalımAha konuya aranan kan geldi maberrrr çakma kuzi