- 21,858
- 27,112
- 113
Kalın ip tercih et ve yağla iyice tahriş yapmasınBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
Kalın ip tercih et ve yağla iyice tahriş yapmasınBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
Kral Allah için kaçıncı sınıfta okulu terk ettin lo bu nasıl yazma puahah ben hicbirsey anlamıyorum yazdiklarindan@ Zengin olur umarim onun parasiyla 👏 ufakci bskn
5 borç ne dost elma mı buBenim tam 5 borcum var ama ben intihar etmiyorum
Bir urgan alabilir miyim lütfenKalın ip tercih et ve yağla iyice tahriş yapmasın
Aliye dokunmayın tineri tten çekmişKral Allah için kaçıncı sınıfta okulu terk ettin lo bu nasıl yazma puahah ben hicbirsey anlamıyorum yazdiklarindan
Olsun be sanki bi daha lazım mı olacakKalın ip tercih et ve yağla iyice tahriş yapmasın
Ali yazarın mesaj tahlili.@ sa Yetimlerin Babasi Cemaatin Alayi yaninda Daim olsun Bayram yeri Ortalik helal sana daim olsun 🧿🧿 @EşrefTEK80 yuru durma sen hic
Kanka valla dizi izliyordum yeni geldim ı dont know 🤣@AllanSaintMaximin 3 saat sonunda burdayiz durum nedir kanka 😂
😂😂😂😂😂Kanka valla dizi izliyordum yeni geldim ı dont know 🤣
Ali yazarın mesaj tahlili.
@: etiket atmaya çalismis ama başaramamış.
Sa: selamın aleyküm kısaltması.
Yetimlerin Babasi : konu sahibi Eşrefe gönderme yapmış, ince bi şaka yapmiş diyelim.
Cemaatin Alayi yanında Daim olsun: Destek mesajı vermiş.
Bayram yeri Ortalik: Sevincini paylaşmış burada.
Yuru durma sen hic: Motive etmeye çalışmış.
Nazar boncuğunu da kültürü gereği kötü ruhları kovmak ve başarısının bozulmaması için temenni sembolü olarak koymus.

Sansin s yok bu aralar bendemi intihar etsem acep puhaa
Bu saat oluo günlerdir hep karavana 😆 kendimize başka uğraş bulalımSansin s yok bu aralar bendemi intihar etsem acep puhaa
Uyunmuyor güzel insan sabah iş var düşünceler var kafada
Ben hayattan değerliyimSansin s yok bu aralar bendemi intihar etsem acep puhaa
Aynen oleBu saat oluo günlerdir hep karavana 😆 kendimize başka uğraş bulalım