- 49,308
- 54,122
- 113
Helal be pauahTürk bayrağını alet eder miyim böyle şeylere
Helal be pauahTürk bayrağını alet eder miyim böyle şeylere
uyanıp kupon yapıp uyuyo adamYinemi uyudu esref pauah
Sihirli güçlerim var kankaKanka onu nasil.yaptin djdkddkkd
Bende gerçekten soruyorsun sandım dost. Ben sana her zaman destek veririm benim sana zaten çok eskilerden borcum varzor zamanımda yardımcı olmuştun bilmem hatirlarmisinOndan bende zaten 450 alcan diye 450 lazım diye dedim biri bana çekilişten çıkan parayı atar mısın dedi böyle net bi şekilde tanımam etmem 😂
Selamlar sevgiler saygılar kardeşim@Fterim1905 kardeşim selamlar
Erhan herşeyi unutur parayı unutmaz 😆😆😆Bende gerçekten soruyorsun sandım dost. Ben sana her zaman destek veririm benim sana zaten çok eskilerden borcum varzor zamanımda yardımcı olmuştun bilmem hatirlarmisin
Irkçımısın sen broErmenimisin sen bro 🇹🇷🇹🇷
Sucu saz calmakmısIrkçımısın sen bro
@zingayazorsor senin yan hesap mı kardeşim öyle diyorlarSelamlar sevgiler saygılar kardeşim
Hocam ayıptır sorması senin pp ne ne zman baksam hep yatırıma ek fs konusuna baktığını görüyorum pauahSelamlar sevgiler saygılar kardeşim
Kesene bereketDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Daim olsunDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Kesene bereket dost daim olsunDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Tebrikler ben sonradan geldimDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
ama biz liste kavgası yapçaktıkDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık