- 55,935
- 16,239
- 113
Afiyet olsunZekatım geldi Allah razı olsun.
Afiyet olsunZekatım geldi Allah razı olsun.
Tamam kanka bi saat sonra konuşuruz tekrarValla uyucam kanka öğlene isim var ciddi
Hayrini gor sevindim sana cikmasina valla kesesine bereket reisin emegi gecenn enisteninZekatım geldi Allah razı olsun.
benim ödül aldığım 1 tane daha roll söyle parayı sana atıcamDost yanlış anlamayın lütfen ama
Bu forumda roller de dağıtım olduğunu sanmıyorum kazanan kişi sabit hep aynı kişilere veriyor her roll de bu kadar denk gelemez
Vay be kimse selamımızı almıyor para işte para olunca ortada millet Yazıyı bile görmüyor işiniz rast gitsin Artık selam da yokSelamünaleyküm cümleten
Aleykum selamVay be kimse selamımızı almıyor para işte para olunca ortada millet Yazıyı bile görmüyor işiniz rast gitsin Artık selam da yok
Sen hakettin kardeşim...benim ödül aldığım 1 tane daha roll söyle parayı sana atıcam
Dost seni kastetmedim ama kazananlar hep ayni kisilerbenim ödül aldığım 1 tane daha roll söyle parayı sana atıcam
Dostlarinda sana selam eder isin ras gelsin seninde emegine saglikTüm emeği geçen, muhabbeti güzel, sabrı bol dostlara teşekkür ederim.
ve aleykum selamVay be kimse selamımızı almıyor para işte para olunca ortada millet Yazıyı bile görmüyor işiniz rast gitsin Artık selam da yok
bunun dedin mi herkesi tömet altında bırakırsınDost seni kastetmedim ama kazananlar hep ayni kisiler
A.selamSelamünaleyküm cümleten
Aleykümselam toprağım gece muhabbetin dibine vurduk. İçmeden sarhoş gibi olduk.Selamünaleyküm cümleten
Adili madili adamın kendi parası kendi listesi bizde gönderdik herkese bol şanslar @EşrefTEK80 teşekkürler bol kazançlarYok bence adil dağıtacak bu kez @Enişte