- 49,164
- 53,963
- 113
Takılıyoruz dost ciddiye almaPuhahahaha. Yazsam
Takılıyoruz dost ciddiye almaPuhahahaha. Yazsam
Valla demis bide.adam uye olali 6 ay olmus zaten.adam daha yeni yeni etkinlik acmaya basladiValla ben 6 ayfir takip edoyorum daha ödül amak nasip olmadi esreften
Kimi örnek alsın bu isin proflari var puahaBol bol atsın. Görünür olsun, tuttuğunu ısırsın. Ekmek aslanın ağzında
Olsun kanka hakkını kimseye yedirmeYok be aga ne geregi var sanki ölüm kalimmi sonucta kumara gidiyor
Bende sakasina dedim knkTakılıyoruz dost ciddiye alma
Herkesinki kumara gitmiyorki işte burda şu an aç sigarasız insan bile var emin olYok be aga ne geregi var sanki ölüm kalimmi sonucta kumara gidiyor
Demekki ilk günden beridir takipte 😆Valla demis bide.adam uye olali 6 ay olmus zaten.adam daha yeni yeni etkinlik acmaya basladi
Eskiydi yeni oldu diyeyim sen anla dostValla demis bide.adam uye olali 6 ay olmus zaten.adam daha yeni yeni etkinlik acmaya basladi
Çok çok valla barrios doğru diyor ekmek aslanın ağzında. Önceden olsa 2-3 kişi vardı hemen hemen 2 rolde bir para geliyordu şimdi kimse de para yok maç gelmeden 3 sayfa bol şans çıkıyor 😔Kimi örnek alsın bu isin proflari var puaha
Bu ismini unuttum Mario dagitimci olarak seni seçmişti galiba dost geri dönüş yapmadımi snaa 2 gündürHerkesinki kumara gitmiyorki işte burda şu an aç sigarasız insan bile var emin ol
Denetleme memurumusun senValla demis bide.adam uye olali 6 ay olmus zaten.adam daha yeni yeni etkinlik acmaya basladi
Havale de artık öyle bekletiyolar birazSetra grubuda bitmiş abi artık ya . 10 dakika da ödeme yapıyorlardı. 35 dk oldu ödeme hala gelmedi. Son 3 cekimdir böyle yapiyorlar. Çizdim bu grubun ismini de
Kripto mu cekiyon sen hep kralSetra grubuda bitmiş abi artık ya . 10 dakika da ödeme yapıyorlardı. 35 dk oldu ödeme hala gelmedi. Son 3 cekimdir böyle yapiyorlar. Çizdim bu grubun ismini de
Gün sonu diye olmuştur dost.Setra grubuda bitmiş abi artık ya . 10 dakika da ödeme yapıyorlardı. 35 dk oldu ödeme hala gelmedi. Son 3 cekimdir böyle yapiyorlar. Çizdim bu grubun ismini de
Hadi tamam sigarayı anlarımda ulan aç adam burda roll takip edecektir kazanacakta yemek yiyecek ne kadar saçmaHerkesinki kumara gitmiyorki işte burda şu an aç sigarasız insan bile var emin ol
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinHerkese selamlar bol şanslar dostlar.. toplanalım başlayalım. Bayramın 1.ci günü dedemi kaybettik bir süredir yoktum. Hangi siteye yatırım yapalım var mı fikri olan
Betzuladan oyna suan çekimleri çok erken sonuçlanıyor sacma sapan maclara bile 40 50 k basılıyor dostSetra grubuda bitmiş abi artık ya . 10 dakika da ödeme yapıyorlardı. 35 dk oldu ödeme hala gelmedi. Son 3 cekimdir böyle yapiyorlar. Çizdim bu grubun ismini de
Yapmadı dostBu ismini unuttum Mario dagitimci olarak seni seçmişti galiba dost geri dönüş yapmadımi snaa 2 gündür