Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,258
8,005
113
Yazdım rica ettim baya ama
Hesap güvenliği adına sadece kullanıcımız bizimle iletişime geçerek bilgi talep edebilir
Böyle dedi
Çekimlerimiz en kısa sürede ödenir diyor

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,122
113
Cekim zaten beklemededir suan birsey olmazda bu forumda rol açan arkadaşlar sitenin ismini belli ettirdikleri için hesabına girip sifirladilar paralarını bu forumda site ismi göstermemek lazim pic cok

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,088
1,695
113
Cekim zaten beklemededir suan birsey olmazda bu forumda rol açan arkadaşlar sitenin ismini belli ettirdikleri için hesabına girip sifirladilar paralarını bu forumda site ismi göstermemek lazim pic cok
Başka forumda gordum adamın adına bağlanıp oyunlarda hile vs yaptım falan demiş bakiyesini sildirmisler

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,942
12,898
113
@EşrefTEK80 artık havalede bu miktarlar normal bekletiyorlar
Kripto kullansan şimdiye 10 defa gelmişti

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,122
113
Başka forumda gordum adamın adına bağlanıp oyunlarda hile vs yaptım falan demiş bakiyesini sildirmisler
Valla çok değişik çarlar var bu isleri çok iyi yapıyorlar ben o yuzden sitelere tg uzeri giriş yapıyorum 2 fa aktif herseyi suan yapıyorum sakata gelemek için bide kupon paylaşınca hayatta hangi sitede oynadığımı göstermiyorum çok şükür sikinti yasamadim

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,767
6,717
113
Ben vbette 4 sene once çekim yapmak için girdiğimde bı baktım bakiye 200 200 azalıyor daha çekim yapamadan 2 dkda para bitti nasıl olduysa slotta 200den saçma sapan bi oyunda cevirmisler bir kere bile 1 lira bile vermedi. 3 asgari ücret parasiydi molaya çıkıp yarım saat ağlamıştım 😁😁

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,875
18,042
113
2 yumurta kırıp yesin açım lafi nedir ya evsiz adam mi var forumda iyice saçmaladilar
Sanki forumdan gelecek 200 - 300 olmazsa acliktan ölecek. Afrika mi burasi. Kumar parası arıyorlar dost. Bunu da ahlaki açıdan nasıl para isteyebilirim duygu sömürüsü yaparak açım diyorlar. Yav he he deyip geçeceksin. Yoksa burada hepimizin borcu harcı var hepimiz borcumuzu kumardan kazanarak telafi etmeye çalışıyoruz ama açım demek çok ayrı bir boyut. Böylelerine inanan varsa sonrasında dolandirildigini anladiginda isyan etmeye hakkı yoktur.

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,626
2,103
113
Hesaba nasıl giriyor bu namussuzlar dost şifre falan bilmeden

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,909
6,643
113
Ben vbette 4 sene once çekim yapmak için girdiğimde bı baktım bakiye 200 200 azalıyor daha çekim yapamadan 2 dkda para bitti nasıl olduysa slotta 200den saçma sapan bi oyunda cevirmisler bir kere bile 1 lira bile vermedi. 3 asgari ücret parasiydi molaya çıkıp yarım saat ağlamıştım 😁😁
@Virusbet Türkiye hayırlı işler

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,858
6,550
113
Jokerde benim 2600 yedi 1-2 ay önce de geri iade edildi

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,122
113
Sanki forumdan gelecek 200 - 300 olmazsa acliktan ölecek. Afrika mi burasi. Kumar parası arıyorlar dost. Bunu da ahlaki açıdan nasıl para isteyebilirim duygu sömürüsü yaparak açım diyorlar. Yav he he deyip geçeceksin. Yoksa burada hepimizin borcu harcı var hepimiz borcumuzu kumardan kazanarak telafi etmeye çalışıyoruz ama açım demek çok ayrı bir boyut. Böylelerine inanan varsa sonrasında dolandirildigini anladiginda isyan etmeye hakkı yoktur.
Aynen ole hocam doğru söze ne hacet suan bende role katıldım amacım belki rol başarılı olur bende 1 2 kupon yaparım derdi var bunun için yalan atıyorlar anlamsiz valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...