- 10,635
- 6,372
- 113
La biliyorum zaten esprisindeyim işinHayır bu öyle biri değil hiç parasını almadım ama çoğu kişi almıştır eminim
La biliyorum zaten esprisindeyim işinHayır bu öyle biri değil hiç parasını almadım ama çoğu kişi almıştır eminim
Komik olsa gülerdim ama değil aga hahddLa biliyorum zaten esprisindeyim işin
Uykum o kadar geldi ki gercek sanıp üzldüm bi an 🤣Sn:AHMET CAN SARAÇ; Turkcell hattiniza olan borcunuzdan dolayi devam eden icra dosyanizin ödemesi yapilmadigindan cebri icra islemleri baslatilmis olup, Banka Hesaplari, Kripto Varlik, ve 3.kislerdeki alacaklariniza haciz islemi yapilmis olup, menkul haczi icin (Ikamet ve fatura adresleri) talep olusturulmustur. Irtibat:5321728045, 5531776585 B002
Tahir seni güldürmek için ne yapmam gerekirKomik olsa gülerdim ama değil aga hahdd
Ben imamım bugün gülememTahir seni güldürmek için ne yapmam gerekir
Paran olcak 4 5 6 sistem atcan senin kuponlar çoğu hep yek5 oynamışız teke 3 oynamışız teke 2 oynamışız yine teke aq böyle bi kaşık suda boğasım geliyo o kel tüpçüyüEkli dosyayı görüntüle 948858
Burası da allameDurum stabil
Şans bonusu mu talep ediyorsunEkli dosyayı görüntüle 948859
Genelde bunu diyor 😂
Usta olmadıgı ıcın burdayız😂Paran olcak 4 5 6 sistem atcan senin kuponlar çoğu hep yek
Arada ekliyor bazen 45 lira, min.kupon ücreti 50 lira.Yok be ekler mi o şeytanlara sadece vereceksin
6 sene olmus 2-3 kere ekklediler daha eklememişlerdiŞans bonusu mu talep ediyorsun
1 m den aşağı olduğu için kazanamiyor5 oynamışız teke 3 oynamışız teke 2 oynamışız yine teke aq böyle bi kaşık suda boğasım geliyo o kel tüpçüyüEkli dosyayı görüntüle 948858
O neyŞu Mayıs gelsede Tümbeti alsak 50 ye 50 tek kat 😆
Ne yapcaz dayı 100k parayı fakir miyiz biz 😂🤣1 m den aşağı olduğu için kazanamiyor