- 22,902
- 9,061
- 113
günaydınLann uyuya kalmisim yaa
günaydınLann uyuya kalmisim yaa
Hele bide bu sistem katlı olsaydı paraya bak1060 tl vardi hesapta gecen sene, 1000 tl 2.10 orana tek maca bastim kalan 60ı buna sallamistim. Normalde denerim boyle kuponlar en kotu 300 500 basarim o gun yaptigimiz salaklik eniste
Zaman zaman hepimizde oluyor dostEn son baktigimda son 1.45 vardi rüyamda da onu bekledim hep bitmedi bir türlü🤣🤣. Nasil bir bilinç altı yaptıysam kendime. Deli olacaz artık bu kumardan
650 oran var bende bi tane de 100 tl atmıştık geçen sene hiç unuttum bile oynadığımı öyle olunca tutar lazım kazanayım diye oynayınca tutmaz1060 tl vardi hesapta gecen sene, 1000 tl 2.10 orana tek maca bastim kalan 60ı buna sallamistim. Normalde denerim boyle kuponlar en kotu 300 500 basarim o gun yaptigimiz salaklik eniste
Bol şans gelsinAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
bol şansAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
Bol şans dostAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
Bol şans olsun haydi uyandığına değsinAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
Tahmin ettik te erken uyandin bu kez 0auahLann uyuya kalmisim yaa
Çok yaklaştı bulacak seni o paraTutar bir gün de biz o gün hayatta mı oluruz bilmiyorum dayı
Valla oyle650 oran var bende bi tane de 100 tl atmıştık geçen sene hiç unuttum bile oynadığımı öyle olunca tutar lazım kazanayım diye oynayınca tutmaz
Bass DetroitAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
tahmin ettik dinlenebildin mi bariLann uyuya kalmisim yaa
Bol şanslarAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
Ben sene sonu şanslı oluyordum oda olmadı icralık olduk tam sene sonu artık ne zaman gelecek belli değilÇok yaklaştı bulacak seni o para
Maç kafa kafaya sıkıntı yok benceAcele etmedik umarım Ekli dosyayı görüntüle 948865
Sendemi uyandın 😆😆 ben seni uyudun sandıydjm @vurucu999 gelllTahmin ettik te erken uyandin bu kez 0auah