- 49,330
- 54,138
- 113
Hemen atıyoruzDağıtımcı @cemsin herkes iban atsın ona
Hemen atıyoruzDağıtımcı @cemsin herkes iban atsın ona
Önceki mesajlarda demissin kral demeden neden atayım ibanHahdhhhshshhwhs nerde dedim onu demem öyle bisi farklı konudur o
Yav biz ölmüşüz gote pamuk yok sen bana prenses diyorsun morukKardeşim yalvarıyorum prenses çevirmeme vesile ol
Son kapagın etkısıdırBen demedim ki oyle bisey tahir büyü mü ne yapti alintida oyle gozukuyo dkdkdkdk
Enişte orda mı diye kontrol ediyorum dost orda olunca whatsapttan lavuğa 2 dakka ağliom çarpiom hemen parayı ondanHocam ayıptır sorması senin pp ne ne zman baksam hep yatırıma ek fs konusuna baktığını görüyorum pauah
Biz satamıoz onlar bari satsın de 😆😆Var tapu ğzerime oraya şerh koyup beklesinler işte elbet satılır biz 5 senedir bekliyoruz 😂
Yok kanka birsuru insan var bi sen öyle anlayıp iban attın vallaÖnceki mesajlarda demissin kral demeden neden atayım iban
O da kapak almıs kervandaYok kanka birsuru insan var bi sen öyle anlayıp iban attın valla
Kardeşim ip don tavsiye ederim pamuğa gerek bırakmıyor yazın terleme de yapmıyorYav biz ölmüşüz gote pamuk yok sen bana prenses diyorsun moruk
Tamam kanka ben yanlış görmüş olabilirinYok kanka birsuru insan var bi sen öyle anlayıp iban attın valla
Bi çok kişiye dedik de şuan bakınıyoruz dm yanar mı diye heyecan yaptık yanınca da sinyal yanlış gelmişBi ara demişsin işte tahir niye uzatıyon 🤣
pamuğu da imama aldırcazYav biz ölmüşüz gote pamuk yok sen bana prenses diyorsun moruk
Paylı mülkiyet ki satamaz beklesin dursun nasıl bi belaya bulaştım desin😂Biz satamıoz onlar bari satsın de 😆😆
U-mutsuz üye tahir dost, nihatın umutlarıyla oynadı resmen.Bi ara demişsin işte tahir niye uzatıyon 🤣
onu devlet verio artık pamuk değil silikon tıpa varpamuğu da imama aldırcaz
Borçlu gidecez imama de 😆😆