- 11,323
- 4,142
- 113
Ben yatacam çok fenayım ya 😒😒Bende işe gidecem yol param yok
Yoksa uyurdum
Ben yatacam çok fenayım ya 😒😒Bende işe gidecem yol param yok
Yoksa uyurdum
Dayı dur daha petrole yürücemSon 1 kişi kaldi yine bana düşermi acep puaha
La tamam adam atıyor zaten kazanınca her zaman gelmiyorsa bırakın gitsin ödül ödül ödül yaz ulan payfix ben atcam😂Ödül alan kimler halim kalmadı ya. 2 adım daha takip edemeyecem @EşrefTEK80 uykum var reis
Sen fikir ver akın da sermaye koysun. Helal Ticarete başlayın.Benimki gelmedi gönül ortağı olurum kanka hshdhs
Çilingirci kimmiş 😆😆Ödülüm geldi teşekkürler meğersem içerdeymişiz boşa memphis saydık
Pep olmaz mıLa tamam adam atıyor zaten kazanınca her zaman gelmiyorsa bırakın gitsin ödül ödül ödül yaz ulan payfix ben atcam😂
Dün aynısını yaptık allan dahil yattıkSen fikir ver akın da sermaye koysun. Helal Ticarete başlayın.
Aziz yerine Ahmete verilmis aziz olmadigi için galibaAziz
The
Mrkc
Kara
Erhan
Kazanan dostlara tebrikler @tahir1603 burda da yoksun kanka dkdkdkdkAziz
The
Mrkc
Kara
Erhan
2. Adım yazdıgın gibi gelsin 3. Nün ortasında çıkacam yola petrole git gel 35 dk yolda getirecez kuponu esref dayıAziz
The
Mrkc
Kara
Erhan
Kesene bereket biz yokuz yineAziz
The
Mrkc
Kara
Erhan
Pep blokeli Pep i daha millet bilmezken sitelerde yokken açıp kart almıştım hiç ne para yüklemek ne kullanmak nasip olduPep olmaz mı
Daim olsun kazanan isimlere ve dagitan esref reise 🇹🇷Aziz
The
Mrkc
Kara
Erhan
Benim getirimde ne yazıyor biliyor musunPep blokeli Pep i daha millet bilmezken sitelerde yokken açıp kart almıştım hiç ne para yüklemek ne kullanmak nasip oldu
La tamam adam atıyor zaten kazanınca her zaman gelmiyorsa bırakın gitsin ödül ödül ödül yaz ulan payfix ben atcam😂
[/QUOTE😔😔😔
Sen gecende ayni lafi kullanmistin galiba yanlış degilsemDayı dur daha petrole yürücem
Bol şansGelirse son adım atar çıkarız Ekli dosyayı görüntüle 948872
😂 😂 gitti bizim ortak lahmacun fırınıKazanan dostlara tebrikler @tahir1603 burda da yoksun kanka dkdkdkdk