- 2,816
- 1,237
- 113
1,05 ten kaybedersen ne muhabbet döner bilion mu ?Az kaldı evi satıp burda kasa 1 milyon TL diye rol acicam 1.05 e vurup vurup hergun cekicem karı yarisini knedime yarisinida forumda dagiticam fakir gurabaya
1,05 ten kaybedersen ne muhabbet döner bilion mu ?Az kaldı evi satıp burda kasa 1 milyon TL diye rol acicam 1.05 e vurup vurup hergun cekicem karı yarisini knedime yarisinida forumda dagiticam fakir gurabaya
Ağlıyorum saol puahaSen istediğini de Erhanım sana serbest
Bizde çok aldık mülayimden de darlamam ben güzel bi para kazansak ne yapacağımı biliyorumda aq bizde ki de şans değil kiAdamın iyi nşyetini suistimal ediyorlar
görev adamı tam bir iniestaÇalışıyor uyuyor sabah ise giderken konulara bakıyor eger ters giden şeyler varsa raporluyor
Lafontenden masallar pauhaAz kaldı evi satıp burda kasa 1 milyon TL diye rol acicam 1.05 e vurup vurup hergun cekicem karı yarisini knedime yarisinida forumda dagiticam fakir gurabaya
gülen yüzün hic solmasın2 saate gel won niyetine
Hahahahhaah haberlerde görürsünüz kanka 😝 kumar illeti bir canı daha hayattan kopardı diye1,05 ten kaybedersen ne muhabbet döner bilion mu ?
Beni sevdin migülen yüzün hic solmasın
Bizden geçmiş bence bacanakBizde çok aldık mülayimden de darlamam ben güzel bi para kazansak ne yapacağımı biliyorumda aq bizde ki de şans değil ki
Aktif ayricalikli tc onaylı bilinçli örnek üye Metin hocam.Çalışıyor uyuyor sabah ise giderken konulara bakıyor eger ters giden şeyler varsa raporluyor
Bakan diyorsun halktan kopuk yaşıyor reis nere de akinn reisNba sorumlu bakanı @akin1996
InsBizden geçmiş bence bacanak
Bize şöyle havadan slot spor jackpot düşüp noktayo koymak lazım
sevilecek adamı severızBeni sevdin mi