- 11,460
- 7,152
- 113
Şuan anladığım kadarıyla burda herkes birseylerin planını yapıyor kazanma açısından ben neden hala burdayım anlamadim arkadaş aranızda tek samimi benim ok
@Enişte de Saç Sakal 100 tlTras param yoktu puaha
Eniste elmas sayım 0 her baktığımda moralim bozuluyorİşim olmaz adaş devlet liste işlerinden emekli oldum ben
knka sen esrefden daha cok uyudun ama evet sen cok samimi bir insansınŞuan anladığım kadarıyla burda herkes birseylerin planını yapıyor kazanma açısından ben neden hala burdayım anlamadim arkadaş aranızda tek samimi benim ok
bizim burda 750@Enişte de Saç Sakal 100 tl
Ben uzatıyorum alicim saçı sakalı hobi olarak@Enişte de Saç Sakal 100 tl
Kayıp kuponlarin dramından bahsediyorduk Eniştem. Maçı takip etsem gelmez o yüzden konunun bekası için merakımı bir kenara bırakıp takip etmiyorum.Hocam maçı takip ettiğin yok ne hikaye anlatıyorsun yine
hangi tarikat enişteBen uzatıyorum alicim saçı sakalı hobi olarak
Oraya da geçirmeye çalışan olur off deliğe bak diye 😂Eniste elmas sayım 0 her baktığımda moralim bozuluyor
Bu işinde boku cıktı 2 makas salla 750 1000 lirabizim burda 750
Teşekkür fustea kardeş şuan senin mangondan icesim geldi lıkır lıkırknka sen esrefden daha cok uyudun ama evet sen cok samimi bir insansın
sorma valla 5 güne geri uzuyorBu işinde boku cıktı 2 makas salla 750 1000 lira
olsa da icsek valla buz gıbıTeşekkür fustea kardeş şuan senin mangondan icesim geldi lıkır lıkır
Ataların demedimi anan gibi saç uzatcağına baban gibi bıyık bırak diye 😆😆😆Ben uzatıyorum alicim saçı sakalı hobi olarak
Amçaoğulları Tarikatı AMTAKhangi tarikat enişte