1 haftadır kola yok la kola bağımlısı biriyim kolasizliktan kafayı yedim o parayla 1 koli kola alacam bitsin bu çile puaha
Gelmiş zaten kupon reis hayırlı olsunGelirse son adım atar çıkarız Ekli dosyayı görüntüle 948872
Roll dediğin böyle olur diyo bak adaş hocam sohbet edip ödül almak kul hakkına girmez miO tarikatlar hep yanlış anlaşılıyor Enişte. Yanlış anlama.
La gözler gitmiş 1 haftadır kola koyan yok okudum 😆😆😆1 haftadır kola yok la kola bağımlısı biriyim kolasizliktan kafayı yedim o parayla 1 koli kola alacam bitsin bu çile puaha
Bağımlıyız dost sonunu düşünen kahraman olamazbenımde ıcmemem lazım usta bagırsaklarımı cok bozuyor![]()
Yaşlı dayım benim pauajLa gözler gitmiş 1 haftadır kola koyan yok okudum 😆😆😆
M.Ö. 382 yilinda Barbut oynuyormuş yahudiler.Maide suresi 90.ayet
Kumardan uzak tutmak
Kuranda yazıosa eskidendemi kumar vardı akılda deli sorular 😆😆
@Enişte @Erhan2121
Dayısının gülü😉😉😉Yaşlı dayım benim pauaj
bi arkadas vardı cocukken mahallede kokkola necmi derdik kokkola cocuk gunde en az 5 litre icerdi midesi delindi öldü 20 sene oluyor allah rahmet eylesin kahvaltı yapmazdı 1 büyük kola devirirdiBağımlıyız dost sonunu düşünen kahraman olamaz
Zaten surda saydığımız sayi kadar siniSaka maka rol dediğin bole olur sadece sayi saymak olmuyor
Balentines+kaju badem+ hatun+ Netflix 😍sigara + 1.5 fuse tea mango + patos kırmızı acılı emmıoglu