- 19,478
- 21,985
- 113
Sonra Hitler gelmiş anasını bellemiş mi Hoca bunların 😆😆😆M.Ö. 382 yilinda Barbut oynuyormuş yahudiler.
Sonra Hitler gelmiş anasını bellemiş mi Hoca bunların 😆😆😆M.Ö. 382 yilinda Barbut oynuyormuş yahudiler.
Herseyin çoğu zarardir günde 2 3 bardak içiyorum kafi geliyorbi arkadas vardı cocukken mahallede kokkola necmi derdik kokkola cocuk gunde en az 5 litre icerdi midesi delindi öldü 20 sene oluyor allah rahmet eylesin kahvaltı yapmazdı 1 büyük kola devirirdi
tabak nerde cizgi nerde ne netflixi ne baletninesiZaten surda saydığımız sayi kadar sini
Balentines+kaju badem+ hatun+ Netflix 😍
126,5Was a kac sayi aldi esref
Bizim dergahta her yıl israili boykot için kola dökme etkinliği oluyor. Deseydin getirirdim sana koli koli.1 haftadır kola yok la kola bağımlısı biriyim kolasizliktan kafayı yedim o parayla 1 koli kola alacam bitsin bu çile puaha
Ankara da okurken Az parkta kola çekirdek yapmadık 😆😆Herseyin çoğu zarardir günde 2 3 bardak içiyorum kafi geliyor
AmçaoplyLa gözler gitmiş 1 haftadır kola koyan yok okudum 😆😆😆
1.5 senedir 1 litre içmedim totalde 1 cam Şişe içtim heralde rumuz amçaoğluHerseyin çoğu zarardir günde 2 3 bardak içiyorum kafi geliyor
mantıklı bir boykot şekli "para böyle harcanır al" da dionuz mu?Bizim dergahta her yıl israili boykot için kola dökme etkinliği oluyor. Deseydin getirirdim sana koli koli.
Ben Pepsi içiyorum İsrail kendisi gibi kolasinida bozdu tipik yahudiden ne beklersin dost ppuaahBizim dergahta her yıl israili boykot için kola dökme etkinliği oluyor. Deseydin getirirdim sana koli koli.
asıl kalite cam sise zaten ondaki tat hicbirinde yokAmçaoply
1.5 senedir 1 litre içmedim totalde 1 cam Şişe içtim heralde rumuz amçaoğlu
Sen redbulcusun bacanak içip içip eskort cagırıonn😆😆😆Amçaoply
1.5 senedir 1 litre içmedim totalde 1 cam Şişe içtim heralde rumuz amçaoğlu