Sigarayi bile bozdular dost herseyin içine ettiler valla bozulmayan urun sayısı bir elin parmağını geçmezYıllardır çizgisini bozmayan 2 firma
Niğde Gazozu Sprite 😆😆
İnsanları pasif aktif diye ayırma amçaoğlu kusura bakma lafını böldümPasifler gelmesin teneke bağlayıp yatmayalim bu yaşta
Erhan sen bir dur hacı ahahhaaaha adamın sana ettiği küfürler hala gözümün önünde ahahahahahaha aklıma geldikçe gülüyorum sana bakar bakar gülerim ben hacı ahahahahahah şaka bir yana gaci bozar ortamı aga erkek erkeğe takilirizHe valla sabahlar olmazdı 2 tane rus 1 tane almanda olsa tadından yenmezdi eniste nin hayali bu puaha
Geldi işte bu işi hiçmi yapmadınızKardeş 6 dır sayı atamıyor adamlar neyi geldi anca atmaya başladılar
@Enişte 6 7 eskort bağlarPasifler gelmesin teneke bağlayıp yatmayalim bu yaşta
aralıkta mısıra gittim orda kutu kolayla burdaki kutu kola alaakası yok buranın coca colası a101 bim colası olmus haberımız yokSigarayi bile bozdular dost herseyin içine ettiler valla bozulmayan urun sayısı bir elin parmağını geçmez
Shelede etti hepimize saydirip gitti laleErhan sen bir dur hacı ahahhaaaha adamın sana ettiği küfürler hala gözümün önünde ahahahahahaha aklıma geldikçe gülüyorum sana bakar bakar gülerim ben hacı ahahahahahah şaka bir yana gaci bozar ortamı aga erkek erkeğe takiliriz
Ben ırkçı ayrımcı bölücü bi bireyim hahdhsİnsanları pasif aktif diye ayırma amçaoğlu kusura bakma lafını böldüm
İlk sigaram Asker di ikincisi Lm 😆😆 ne tatlıydı ilk sigaralarSigarayi bile bozdular dost herseyin içine ettiler valla bozulmayan urun sayısı bir elin parmağını geçmez