- 5,434
- 1,365
- 113
Onu takip edecek derman kalmadı dost ahahahYeni başlayan maça maç sonu bahsi gelir mi
Onu takip edecek derman kalmadı dost ahahahYeni başlayan maça maç sonu bahsi gelir mi
Bizden cacık olmaz ilerde bu saatlerde buralarda olmazsam anla ki tahirin durumu iyi bakma caciktayiz daZorun neydi peki uyusaydin ya puaha
Islandımşıp su sesi
Tahirim sende başından beri buradasın demi 😁Yeni başlayan maça maç sonu bahsi gelir mi
ssen degi lesref ıslanmaı lazım ki uyansınIslandım
Hepimiz icin dua etmeye gittim dost. Allahim sen bizi Amçaoğullarinin şerrinden muhafaza eyle diye.Hoca arada günah çıkarmaya gidio iki ayet okuyup gelio sonra role devam günah sevap pointleri eşitlio 😆😆😆
Tahir parayı vurdugum ilk an sana yazacam TahirBizden cacık olmaz ilerde bu saatlerde buralarda olmazsam anla ki tahirin durumu iyi bakma caciktayiz da
Tahir dona kaldıkmı 😆😆😆Bizden cacık olmaz ilerde bu saatlerde buralarda olmazsam anla ki tahirin durumu iyi bakma caciktayiz da
Yok sonundan beri burdayım valla hahdTahirim sende başından beri buradasın demi 😁
Valla seni bi başında gördük bide şimdi gördük kitabın ortasınds yoksunTahirim sende başından beri buradasın demi 😁
Son actigi rolde takip ediyoruz tabi disarda kalan olmasin 7 kisi 500 dedi reis burdayiz reis Kazanc yapsin adam oncelikle herzamn biri verirken diger insan neden tas atar anlamadim hicbirzaman bunuAli görende sanacak ilk sayfadan beri takip ediyor 😂😂
neden soğuk çay niçin yani dişddssen degi lesref ıslanmaı lazım ki uyansın
Eniştenin şerrinden olacakti puaahHepimiz icin dua etmeye gittim dost. Allahim sen bizi Amçaoğullarinin şerrinden muhafaza eyle diye.
Kaldık da eşref tek uykuda hahdhdTahir dona kaldıkmı 😆😆😆
güzel cünküneden soğuk çay niçin yani dişdd
Her rol won olunca neden gelip uzun uzun yazıyorsun bu şekilde odul alamazsin ama diyim sna aSon actigi rolde takip ediyoruz tabi disarda kalan olmasin 7 kisi 500 dedi reis burdayiz reis Kazanc yapsin adam oncelikle herzamn biri verirken diger insan neden tas atar anlamadim hicbirzaman bunu
Mantıklı bi seçim olur kardeşim öyle bisey olduğunda numaramı vereyim detayları konuşuruzTahir parayı vurdugum ilk an sana yazacam Tahir
niye kral hangi saat uyunurBu saatte ıyummaz @EşrefTEK80