- 5,061
- 2,334
- 113
nedir amçaoğluİşin yoksa elimde altın bi bilezik var amçaoğlu sana da öğreteyim yanlış anlamazsan
nedir amçaoğluİşin yoksa elimde altın bi bilezik var amçaoğlu sana da öğreteyim yanlış anlamazsan
Niye la puahaBeni senden çok seven birini bulduğum an ilişkimizi sonlandiricam
Gelen mesajdan sonrasi öyle olmazda 'kral varsa bir 500 atanmi ' şeklinde olabilir hhaahhaleoisa18 den gelen mesaj;
parayı buldurm fakiiiiiiiiiiiiiiiiiir fakiiiiiiiiiiiiiiiiir![]()
Bitirelim mi bi adım daha mı ahhddUyuma durumu yok dostlar mesajye baslayacaz yav 🤣🤣
O zaman devam 😆😊😆Uyuma durumu yok dostlar mesajye baslayacaz yav 🤣🤣
Yok saol eniste kalsin ben senden korkuyorum puahaİşin yoksa elimde altın bi bilezik var amçaoğlu sana da öğreteyim yanlış anlamazsan
Sevgiye aç kaldım ben hahxhdNiye la puaha
Kurt darlandi para istiyorBitirelim mi bi adım daha mı ahhdd
Dmden ibne rolü oynayıp düşenleri gaps ediyoruz amçaoğlunedir amçaoğlu
Burak beyin teklifi nedirTamam mı devam mı dost @EşrefTEK80
Uzun uznn yazmamin sebebi burda oldumu acikladim Nasip kardes herkesin fikri zikri kendine ben kazanamazsam baska bir dostumuz kazansin sorun yok Nasibimse beni bulur degilse napsam kafi etmezHer rol won olunca neden gelip uzun uzun yazıyorsun bu şekilde odul alamazsin ama diyim sna a
Dost, amçaoglu diye başlayan bir mesaj alacağım diye dm yi açmaya korkuyorum.Kolay gelsin dost mesaidey ken uyursun artik puaha
Kollarımi açtım puahaSevgiye aç kaldım ben hahxhd
bol şans yazdıgın gibi gelsinSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Tövbeler olsun 😁Dmden ibne rolü oynayıp düşenleri gaps ediyoruz amçaoğlu
O değilde Nihatı üzdün Tahir 😆😆😆Sevgiye aç kaldım ben hahxhd