- 5,061
- 2,334
- 113
siz oynayın emmı bol sansDmden ibne rolü oynayıp düşenleri gaps ediyoruz amçaoğlu
siz oynayın emmı bol sansDmden ibne rolü oynayıp düşenleri gaps ediyoruz amçaoğlu
Hadi bakalım rastgele onu yazdın ya oraya iyi yapmadınSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Bol şans diliyorum dostum 😎Son kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Bol şansSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Bu da Duble olsun kapanış güzel olsunSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Hadi bakalım gelsin buda inşallah eşref kardeşSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Kendi kendine goze gelecen o lafi kullanma dost mazallahSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
Nihatimin ibani mevcut 1 lira attım heyecan olsun diyeO değilde Nihatı üzdün Tahir 😆😆😆
Adama para atmadın konudan gitti
bolşans çokun beyler 1 saat daha burdayızSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878
ben de onun icin kapattımDost, amçaoglu diye başlayan bir mesaj alacağım diye dm yi açmaya korkuyorum.
SAFSDGNihatimin ibani mevcut 1 lira attım heyecan olsun diye
Alanlar hayrini gorsunn kazanan daim kazansin bsey demedim k.b kafam agriyorKral sakin be bu kadar ciddiye alacağın bir mesaj yazmadım canımsın 😍 hakediyorsun ödülü
Ulan ayıp lan yapilirmi be 😂Nihatimin ibani mevcut 1 lira attım heyecan olsun diye
Mail de yazmıs mıNihatimin ibani mevcut 1 lira attım heyecan olsun diye
Darbe şifresimi yaziyon la random mu atiyonASD
SAFSDG
gta san andreas hilesiDarbe şifresimi yaziyon la random mu atiyon
5 kişi 1 er lira atsa adam şüphelenir bankaya gider sorarNihatimin ibani mevcut 1 lira attım heyecan olsun diye
Bol sanslar olsun hepimizeSon kupon dostlar gelirse 7 kişiye 500₺... Bol şanslar . Bu arada son 18 saatte ortalama 20.kuponum falan bu 1 tane bile fire vermedim. Sonuncusu da gelsin beEkli dosyayı görüntüle 948878