- 19,471
- 21,974
- 113
@Erhan2121 skor veriom 103 - 129
Pamuk seher yıldızı 😁Hoca da başladı kurusıkıya donu bile yoktur askeriyeden kalma yeşil donu giyiyordur hala
HahahahahHoca da başladı kurusıkıya donu bile yoktur askeriyeden kalma yeşil donu giyiyordur hala
O bir kere olur nba uzmanı oldun sende başımıza bide skor veriyor üstüne rol takip ediyor pauha@Erhan2121 skor veriom 103 - 129
Naber dşdşdşdşHahahahah
Senin kalbin bozulmuş jesn AP nickin biz ap diyormuyuz 😂😂ohooo daha sertler, gel artıklar, aktifler falan konu basketten çıktı sanki baya bayıra karşı gidiyor
Oo ayıpsın @Valenciennes ile 1 sene az sabahlamadık oyuncu bahsinde 😆😆😆O bir kere olur nba uzmanı oldun sende başımıza bide skor veriyor üstüne rol takip ediyor pauha
Unuttum bileNeyse beyler ağır uyku bastırdı kupon gelirse unutmayın beni haydi bol şans
Arif efendi Pamuklu seher yıldızı giyiyor dediler 😁O bir kere olur nba uzmanı oldun sende başımıza bide skor veriyor üstüne rol takip ediyor pauha
Sanane 😆😆😆 djdjsksksNaber dşdşdşdş
Ben konuşmuyorum onunla etiket etmesen daha iyidi dost ta neyseOo ayıpsın @Valenciennes ile 1 sene az sabahlamadık oyuncu bahsinde 😆😆😆
Eski Distinimle
İyi swnden naber 😆😆😆Sanane 😆😆😆 djdjsksks