- 19,084
- 21,439
- 113
Fast 8.67 de 😆😆Son kurşunu attık o da kalmadı
Fast 8.67 de 😆😆Son kurşunu attık o da kalmadı
@tahir1603 dost Nihat beni korkutuyorSenin olduğun heryerdeyim @tahir1603
Eniştemde işlerDağıtım sende değilmi yoksa kanka
Bol kazançlar iyi sabahlarDostlar ödül sahiplerine ulaşacak 10 dakika içinde. Herkesin emeğine yüreğine sağlık tek tek teşekkür ediyorum fire vermeden güzel kazançla bitirdik. 12 kişiye 6k dağıtım yapmış oluyoruz. @Shellac reisim burası kilit
Aynen hatunEniştemde işler
Nihati yoksayicam korkmaya başladım@tahir1603 dost Nihat beni korkutuyor
O zaman Enişte yolsuzluk yapiyorListede yoksun kral pauah
Reisin Kesesine bereket olmasam ne cikar gonuller bir olsun guzel insan bana. Bosa nispet yapma Nasip kiminse onundur 😀🇹🇷 satas dur sen bakalimListede yoksun kral pauah
Eşref Roll harici güzel muhabbet döndüDostlar ödül sahiplerine ulaşacak 10 dakika içinde. Herkesin emeğine yüreğine sağlık tek tek teşekkür ediyorum fire vermeden güzel kazançla bitirdik. 12 kişiye 6k dağıtım yapmış oluyoruz. @Shellac reisim burası kilit
Kesene bereket Eşref Reis kazancın daim olsunDostlar ödül sahiplerine ulaşacak 10 dakika içinde. Herkesin emeğine yüreğine sağlık tek tek teşekkür ediyorum fire vermeden güzel kazançla bitirdik. 12 kişiye 6k dağıtım yapmış oluyoruz. @Shellac reisim burası kilit
daim olsun ustaDostlar ödül sahiplerine ulaşacak 10 dakika içinde. Herkesin emeğine yüreğine sağlık tek tek teşekkür ediyorum fire vermeden güzel kazançla bitirdik. 12 kişiye 6k dağıtım yapmış oluyoruz. @Shellac reisim burası kilit
Listeyi ben yaptım senjn gibi adamlara para verilmezReisin Kesesine bereket olmasam ne cikar gonuller bir olsun guzel insan bana. Bosa nispet yapma Nasip kiminse onundur 😀🇹🇷 satas dur sen bakalim
kanka sabah yeni oldu zaten durBiz sabahtan beri burdayız
Adamın biri cıkmış ben varmıyım diyo
Oğlum sıçtığın bok kurumadı bide ben varmıyım diyo
Yarin yine gel esref dhaa durmaz pauhaEşref Roll harici güzel muhabbet döndü
1 yıl sonra ilk defa bu kadar kaldım forumda
UnutuldukDostlar ödül sahiplerine ulaşacak 10 dakika içinde. Herkesin emeğine yüreğine sağlık tek tek teşekkür ediyorum fire vermeden güzel kazançla bitirdik. 12 kişiye 6k dağıtım yapmış oluyoruz. @Shellac reisim burası kilit
biz varm ıyız erhan enisteListede yoksun kral pauah
Kesene bereket hergunun firesiz kazanc olsunn sen kazanmiyorsun tek herkes kazaniyor gibi harbi adamsin senDostlar ödül sahiplerine ulaşacak 10 dakika içinde. Herkesin emeğine yüreğine sağlık tek tek teşekkür ediyorum fire vermeden güzel kazançla bitirdik. 12 kişiye 6k dağıtım yapmış oluyoruz. @Shellac reisim burası kilit
Ellerine sağlık ErhanımYarin yine gel esref dhaa durmaz pauha