- 10,820
- 6,388
- 113
Ben varmiyim acaba be
Sadece milletten para istiyorsunuz bu forumda kac kişiye katkınız olmus demek istedim
Selametle Tahirim Allah' a emanet çorba parası al da git 😆😆İyi sabahlar cümleten beyler kendinize iyi bakın
Olsa atalım umut ediyo oda napsin aga
Seninle canla başla takip ettik bakalım sonuç ne olucak dostkader kısmet
eşrefin kara listesi haBen seçmedim kendi attı belirlemiş zaten uyuyo sandığınız vakit liste çıkartıyormuş meğer listeci eşref 😂
kimin hakkıysa o alsın dostSeninle canla başla takip ettik bakalım sonuç ne olucak dost
Bu sefer hakettim zaten kanka öyle hissediyorum hshdhdSelametle Tahirim Allah' a emanet çorba parası al da git 😆😆
Ama düzgün biri o kadar takıldjk laf etmediOlsa atalım umut ediyo oda napsin aga
karışmak istemiyorum da 70.sayfada gelmişsin ödül mü bekliyorsun ?Seninle canla başla takip ettik bakalım sonuç ne olucak dost
Erhanım ciğerim dalağımNeyse çok güzel bir roldu uzun zmaan sonra çok keyif aldım sahsen yatıyorum ben hayırlı sabahlar herkese
Camiye bırak avludan alsın 😆😆😆Arif hocaya bak dm yi kapatmış hocam hayır duayla mı gönderelim senin parayı
Kusla uçur enişte 😂Arif hocaya bak dm yi kapatmış hocam hayır duayla mı gönderelim senin parayı
Aynen valla ben olsam lacivert e boyamıştimAma düzgün biri o kadar takıldjk laf etmedi
Amçaoglu mesajindan ötürü yoksa herkese açıktır dm kapımız çok şükürArif hocaya bak dm yi kapatmış hocam hayır duayla mı gönderelim senin parayı