Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Kavga edenler Kavgayi durduracaksaniz 3 kişi için daha 2 adımlı rol yapalım. Faydalanmayan kişi sayisini en aza indirgeyelim
Abi boşver ya kimseye yaranamazsın. 100 kişiye ödül atsan 101. Bana ödül gelmedi der. Aynı şeyleri konuşup duruyoruz. Kim ak kim Kara belli zaten

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,368
62,255
113
Kavga edenler Kavgayi durduracaksaniz 3 kişi için daha 2 adımlı rol yapalım. Faydalanmayan kişi sayisini en aza indirgeyelim
Ne yapsın eşref adamlar 8 saattir roll takip ediyor 3 4 saat dahami takip etsin?şimdi sen dvm ediceksin eskilere sürekli yeniler eklenicek yani para atman gereken üye sayısı bitmez.gece bnde takip ettim 5 saat secilmedim hiç sesimi cikartmadim gittim.ama su var gerçekten bu takip etme işi yoruyor adamı ve bide üstüne ödül alamayınca herkes icini döküyor.uzun lafın kısası sen değil 75k 775k da dagitsan yine küsen ve laf eden olucak

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,039
482
83
Üstad hiç biri ile muhabbetim samimiyetim tanimisligim para alisverisim asla olmadı. Sadece @Enişte ile sohbetim merhabam muhabbetimiz var. Kimse ile para alışverişim olmadı olamaz da. Bunlara rağmen neden birilerine torpil geçeyim yada seçeyim. Enisteyi tanıdığım halde ilk dagitimda konuda aktif degildi yazmadim. İkinci dagitimda aktifdi konuda takipdeydi gördüm yazdım onuda. 30 kişi hep konuda vardı aktif di. Bunlardan 7 tanesini secmem gerekiyordu seçtim. 30 kişiye de ben dagitim yapamam ki . 75k civari dağıtım yaptik hiç karşılık beklemedim beni bunlarla suclamaniz gerçekten doğru değil
Aman o kadarda şe yapma alan bile iki dk sonra unutur. Kimse memnun olmaz. Bi ben unutmazdım ve memnun olurdum banada vermedin😁

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,394
17,786
113
Ne yapsın eşref adamlar 8 saattir roll takip ediyor 3 4 saat dahami takip etsin?şimdi sen dvm ediceksin eskilere sürekli yeniler eklenicek yani para atman gereken üye sayısı bitmez.gece bnde takip ettim 5 saat secilmedim hiç sesimi cikartmadim gittim.ama su var gerçekten bu takip etme işi yoruyor adamı ve bide üstüne ödül alamayınca herkes icini döküyor.uzun lafın kısası sen değil 75k 775k da dagitsan yine küsen ve laf eden olucak
Eyvallah reisim haklısın en iyisi bir daha açmamak galiba. Huzur bozmaya sebebiyet verdiysem affola. Bol şanslar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...