Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 7K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,424
17,840
113
Böyle devam edersen FORUMDAN BANLANCAKSIN DOSTUM
HUZUR KAÇIRMA.
Başkan uyardı, siz uyardiniz, forumdaki üyeler uyardi. Ben engelledim. Adam hala devam ediyor görmezden gelip yokmuş gibi davraniyorum adam yine benim her konuda farklı farklı şeyler yapıyor. Daha ne yapmasi lazım reisim komple banlanmasi için

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,319
21,961
113
Başkan uyardı, siz uyardiniz, forumdaki üyeler uyardi. Ben engelledim. Adam hala devam ediyor görmezden gelip yokmuş gibi davraniyorum adam yine benim her konuda farklı farklı şeyler yapıyor. Daha ne yapmasi lazım reisim komple banlanmasi için
Banlanmaz usta 100 bin kişi aynı anda şikayet etse yine banlanmaz forumun yüzde 90ının damarına basıp banlattırır ama ona yine birşey olmaz inan bana.

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,424
17,840
113
Banlanmaz usta 100 bin kişi aynı anda şikayet etse yine banlanmaz forumun yüzde 90ının damarına basıp banlattırır ama ona yine birşey olmaz inan bana.
Herkes bu arkadaş ile ilgili senin soylediklerini söylüyor. Ama neden hala banlanmiyor anlamadım. Bil hassa başkan kendi uyardı . Konusuna gidersen ban yersin dedi adam hala benim her konuda huzur bozuyor

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,379
11,400
113
Metin yone ortalığı karistirmis adam tam bir mixer gibi

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,379
11,400
113
Herkes bu arkadaş ile ilgili senin soylediklerini söylüyor. Ama neden hala banlanmiyor anlamadım. Bil hassa başkan kendi uyardı . Konusuna gidersen ban yersin dedi adam hala benim her konuda huzur bozuyor
Az kaldı banlanir öğünde adam kendine rol bakiyesi attı konuyu açtı oynamadı yedi parayı resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...