- 22,835
- 7,750
- 113
Kuruuu
Sağlık olsunHerkese iyi geceler.. bu saatten sonra para yatirsam tüm param gider. Bu NBA kuponundan sonra daha da hiç birşey gelmez tutmaz. Ben yatar herkese iyi geceleri. @Daimon reisim bura kayip kilit
İyi geceler dost arka planda oyna sen 🥺 buranın kirklanmasi lazimHerkese iyi geceler.. bu saatten sonra para yatirsam tüm param gider. Bu NBA kuponundan sonra daha da hiç birşey gelmez tutmaz. Ben yatar herkese iyi geceleri. @Daimon reisim bura kayip kilit
Haklısın dost..Herkese iyi geceler.. bu saatten sonra para yatirsam tüm param gider. Bu NBA kuponundan sonra daha da hiç birşey gelmez tutmaz. Ben yatar herkese iyi geceleri. @Daimon reisim bura kayip kilit
Böyle devam edersen FORUMDAN BANLANCAKSIN DOSTUMRollerın kısa olsun
İyi geceler abiHerkese iyi geceler.. bu saatten sonra para yatirsam tüm param gider. Bu NBA kuponundan sonra daha da hiç birşey gelmez tutmaz. Ben yatar herkese iyi geceleri. @Daimon reisim bura kayip kilit
Başkan uyardı, siz uyardiniz, forumdaki üyeler uyardi. Ben engelledim. Adam hala devam ediyor görmezden gelip yokmuş gibi davraniyorum adam yine benim her konuda farklı farklı şeyler yapıyor. Daha ne yapmasi lazım reisim komple banlanmasi içinBöyle devam edersen FORUMDAN BANLANCAKSIN DOSTUM
HUZUR KAÇIRMA.
Banlanmaz usta 100 bin kişi aynı anda şikayet etse yine banlanmaz forumun yüzde 90ının damarına basıp banlattırır ama ona yine birşey olmaz inan bana.Başkan uyardı, siz uyardiniz, forumdaki üyeler uyardi. Ben engelledim. Adam hala devam ediyor görmezden gelip yokmuş gibi davraniyorum adam yine benim her konuda farklı farklı şeyler yapıyor. Daha ne yapmasi lazım reisim komple banlanmasi için
Herkes bu arkadaş ile ilgili senin soylediklerini söylüyor. Ama neden hala banlanmiyor anlamadım. Bil hassa başkan kendi uyardı . Konusuna gidersen ban yersin dedi adam hala benim her konuda huzur bozuyorBanlanmaz usta 100 bin kişi aynı anda şikayet etse yine banlanmaz forumun yüzde 90ının damarına basıp banlattırır ama ona yine birşey olmaz inan bana.
Az kaldı banlanir öğünde adam kendine rol bakiyesi attı konuyu açtı oynamadı yedi parayı resmenHerkes bu arkadaş ile ilgili senin soylediklerini söylüyor. Ama neden hala banlanmiyor anlamadım. Bil hassa başkan kendi uyardı . Konusuna gidersen ban yersin dedi adam hala benim her konuda huzur bozuyor
Normal metin demişler ona sahtekarlık diz boyuAz kaldı banlanir öğünde adam kendine rol bakiyesi attı konuyu açtı oynamadı yedi parayı resmen

İns olurda abi atmayaydin bura sen bura atınca kaybedin hep@Devecibey 20k olur mu burdan. 10k çektim 2 de bıraktım öyle oyalanalim diye. Olur mu 20Ekli dosyayı görüntüle 944807