Yaş kaç Tahir1603 dostYaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter de yaşım da yetiyor sanki
Yaş kaç Tahir1603 dostYaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter de yaşım da yetiyor sanki
Acil gelmesi lazım ama puahahaSen başardığın için sıra snaa gelmez puaha
Gideni kafaya takarsak yanarız her kayıpta onu unutup kazanca odaklan enesim parasızlık zor kıymetini bilin şimdi gözünüze 50k para değil gibi gelir parasız kalınca 500₺ bile mutlu eder canınızı yerim birde bu siteden uzak durbugün sırf napolibete 38k yatırmışım 500k ve üstü cevrım yapanlara 3000 hediye veriyolarmış 1 haftada
ben slot oynamıyordum burda sadece bugun oynadim
bi sorayım dedim bana da eklediler 3k direkt çektim
adamlara diyemedim ki iyi öptünüz 3k ekleseniz ne olur?
Ekli dosyayı görüntüle 944817
Kurbanlık mı seçiyorsun knka herkese yaş soruyorn puahahYaş kaç Tahir1603 dost
Zaten suan 2 3 adam dışında yuzumuz gülmez ins parayi bulursun diyelim puahaAcil gelmesi lazım ama puahaha
31Yaş kaç Tahir1603 dost
Makarnayı ısıtıyorum vakit geçsin diye soruyorum Atatürk dost 😂Kurbanlık mı seçiyorsun knka herkese yaş soruyorn puahah
şuan çok sakinim bi 3k roll mü acsak
Tahir3131 olurmu acep puaha
Tahir bulsun bari yada sen yoksa bize kimse bakmaz puahhaZaten suan 2 3 adam dışında yuzumuz gülmez ins parayi bulursun diyelim puaha
Çekecek daha çok daha şeyin var ... ( Çile )
öyle deme bak Şahin k kaç yaşında hala çalışıyor adamSevilecek zamanımız geçti be dost yaşlandık kaşımıza gözümüze ölenler yüzümüze bakmaz olmuş
He bakarlar sen forumda yat insan içine çıkma bakarlar de telefonun kamerasından mı keşfedecekler seni 🤣Bakarlar elbet herseyin bir zamanı var
Olmasın nick kutsaldir hwhxhsTahir3131 olurmu acep puaha
Yemin ederim ole bizden birinin parayi bulması lazım yoksa nanayTahir bulsun bari yada sen yoksa bize kimse bakmaz puahha
Öyle zaten kimse yüzümğze bakmaz daha puahaYemin ederim ole bizden birinin parayi bulması lazım yoksa nanay
Git çalış insan içine gir benim ole bir beklentim yok ki puahaHe bakarlar sen forumda yat insan içine çıkma bakarlar de telefonun kamerasından mı keşfedecekler seni 🤣
O işleri bıraktık isemekten işemeye bizimkinin mesai bu araÇekecek daha çok daha şeyin var ... ( Çile )
Sende haklısın Erhan la sap geldin sap gidecen 🤣🤣Git çalış insan içine gir benim ole bir beklentim yok ki puaha