- 49,346
- 54,152
- 113
La bu yapmacik dünyada sevgimi kalmış biz oturduğumuz yerde dünyanın ne olduğunu çözdük puahaSende haklısın Erhan la sap geldin sap gidecen 🤣🤣
La bu yapmacik dünyada sevgimi kalmış biz oturduğumuz yerde dünyanın ne olduğunu çözdük puahaSende haklısın Erhan la sap geldin sap gidecen 🤣🤣
3 er 3 er yiyor bizim salaklarPortland geliyor @Golcümetin
Baba parası değil para babasiyiz kardeşim jhagdhdTahir bulsun bari yada sen yoksa bize kimse bakmaz puahha
Ramazan dolayısıyla mı kapalı makina yoksa arıza mı varO işleri bıraktık isemekten işemeye bizimkinin mesai bu ara
Hani kardeşim göreemedik puahjwBaba parası değil para babasiyiz kardeşim jhagdhd
Sevmek çay sevilmek şeker , bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içerLa bu yapmacik dünyada sevgimi kalmış biz oturduğumuz yerde dünyanın ne olduğunu çözdük puaha
Ettiğimiz dualar tutmuyor öu kardeşimBaba parası değil para babasiyiz kardeşim jhagdhd
Bakım çalışması var gotik kadınlar harici işlem dışıRamazan dolayısıyla mı kapalı makina yoksa arıza mı var
Sen yazmadan önce 7 mi 8 mi oranı vardı Portland kazanırPortland geliyor @Golcümetin
Tek seker pauahSevmek çay sevilmek şeker , bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer
Facebook 2011
Beddua ediyordu bugün biri bana sagolsun teshiri etti hemen hwhssEttiğimiz dualar tutmuyor öu kardeşim
Vermez ya burdan PhiladelphiaSen yazmadan önce 7 mi 8 mi oranı vardı Portland kazanır
Ne tek şekeri biz çayı bile 2 şekerli içiyoruz beraber erisinler diyeTek seker pauah
Sana mi beddua ediyordularBeddua ediyordu bugün biri bana sagolsun teshiri etti hemen hwhss
Bizim duaları o diskalifiye etti demek kiBeddua ediyordu bugün biri bana sagolsun teshiri etti hemen hwhss
Sen oynadıysan orispiler kazanamaz 😆Sen yazmadan önce 7 mi 8 mi oranı vardı Portland kazanır
Belli olmazVermez ya burdan Philadelphia
PuahahaNe tek şekeri biz çayı bile 2 şekerli içiyoruz beraber erisinler diye
İnşallah dostBaba parası değil para babasiyiz kardeşim jhagdhd