- 33,314
- 12,414
- 113
6 da 6 devam
Yoo sen hangi maçı izliyorsun son hücumu kaçırdı dep kaçırınca bıraktılar zaten içeri oynadı en baba2+1 çıkardı oda yatırırdı kuponu 🤣Atış denedi valla olmadi
Enişte yeni yıla girdinmiYoo sen hangi maçı izliyorsun son hücumu kaçırdı dep kaçırınca bıraktılar zaten içeri oynadı en baba2+1 çıkardı oda yatırırdı kuponu 🤣
35k zararı kasadanSabahtan beri valla brisbaneden sonra iyi topladın
Son topta 3 lük denedi dep girmedi dönen topu aldı yine 3 lüğe gidecekti ev top arası yaptı yoksa yine denerdi namussuz dep 🤣Yoo sen hangi maçı izliyorsun son hücumu kaçırdı dep kaçırınca bıraktılar zaten içeri oynadı en baba2+1 çıkardı oda yatırırdı kuponu 🤣
Direkt içeri oynadı be ben açtım 48 saniye vardıSon topta 3 lük denedi dep girmedi dönen topu aldı yine e luğe gidecekti ev top arası yaptı yoksa yine denerdi namussuz dep 🤣
İnşallahSon adımıda alalım inşallah
Limitleri takılmasaydı zaten şimdiye adım falan kalmamıştıSon adımıda alalım inşallah
Süper süper kimse gormedenBende bunu hallettim 🤣🤣 şebeke sorunu yaşıyorum. Son adımı 10 dk ya aticam beylerEkli dosyayı görüntüle 907607
Biraz aglamasi lazım aynen enisteEşrefte ağlaya ağlaya kazanıyor demek ki bu kupon eşrefin mendil parasına yetmez gönder bakalım yenisini kardeşim 🤣
Son adım mı hedef 50mBende bunu hallettim 🤣🤣 şebeke sorunu yaşıyorum. Son adımı 10 dk ya aticam beylerEkli dosyayı görüntüle 907607
Tebrikler dostBende bunu hallettim 🤣🤣 şebeke sorunu yaşıyorum. Son adımı 10 dk ya aticam beylerEkli dosyayı görüntüle 907607