Şimdi herkes birbirine atacak suçu @EşrefTEK80 😅
İşin sakası oluyor boyle seyler dostŞimdi herkes birbirine atacak suçu @EşrefTEK80 😅
Biliyorum dost . Ortam yumuşasın diye yazdım 😁İşin sakası oluyor boyle seyler dostkimseyle alakasi yok
Sabah maçtan sonra sahada güzelce duş aldımValla benim oldugum roller tutuyordu dost, bi gusul al bari istersen![]()
Sıhatler olsun dost gusul kacmis olabilir 😅Sabah maçtan sonra sahada güzelce duş aldım
Gusülu mu yanlış mı aldık kuru yer mi kaldı acabaSıhatler olsun dost gusul kacmis olabilir 😅
Galiba 😁Gusülu yanlış mı aldık kuru yer mi kaldı acaba
Bazen oluyor boyle ya canlar sagolsunGusülu yanlış mı aldık kuru yer mi kaldı acaba
İnsallah siradaki deneme basarili olcak dostKodları da alamadık buradan devam Eşref tek
Hahahaha olabilir ben temizzim yeni geldim zatenDur dost ne zararı be.. sadece buraya attiklarim patlıyor aramızda bi c... Var 😀😀
Aldık 6 TL 20 TL ödedi JoJo fisKodları da alamadık buradan devam Eşref tek
Sen gusulü yanlış almışsın metinim tekrar bi alKodları da alamadık buradan devam Eşref tek
Helüüüüüü 😁Sen gusulü yanlış almışsın metinim tekrar bi al
😆
Bonjour Madame 😆Helüüüüüü 😁
Oda şike değil ama şans olur jsjsjsjks rulet gibiHacı hiç şikeli bir şey olsun istemiyorum diyorsanız maçlara çeyrek çeyrek tek çift oynayın bununda şikesi olmaz herhalde
Kanka rulet hileli bari bu temizdir hahahaOda şike değil ama şans olur jsjsjsjks rulet gibi