- 90,784
- 100,341
- 113
Yazmadık bugün bakalım ne olacak diye yine aynı eşref değişmediDur dost ne zararı be.. sadece buraya attiklarim patlıyor aramızda bi c... Var 😀😀
Yazmadık bugün bakalım ne olacak diye yine aynı eşref değişmediDur dost ne zararı be.. sadece buraya attiklarim patlıyor aramızda bi c... Var 😀😀
Çok şey değişti abi 😀😀 21k aldım sabah . 9k geri verdik ama buraya atınca 🤣🤣Yazmadık bugün bakalım ne olacak diye yine aynı eşref değişmedi
Neyse bi sms gönderelim de kod kovalayalım belki bi max alırızÇok şey değişti abi 😀😀 21k aldım sabah . 9k geri verdik ama buraya atınca 🤣🤣
Olsun dost senin gönlün bol oldugundan elbet kazanirsin sonundaÇok şey değişti abi 😀😀 21k aldım sabah . 9k geri verdik ama buraya atınca 🤣🤣
😂😂😂Çok şey değişti abi 😀😀 21k aldım sabah . 9k geri verdik ama buraya atınca 🤣🤣
Normalde yazmam bülten çok roll güzel olur 🪫🪫💨😂Çok şey değişti abi 😀😀 21k aldım sabah . 9k geri verdik ama buraya atınca 🤣🤣
Ben buralardayım enişte Max alırsan eğer . Max olmazsa yokumNeyse bi sms gönderelim de kod kovalayalım belki bi max alırız
😁😁😁😁😄Bonjour Madame 😆
Olur dostBurdan devam etsek mi napsak😀
Bol şanslar devam o zamanBurdan devam etsek mi napsak😀
Gene kayıp olmasın dost dikkat etBurdan devam etsek mi napsak😀
Neyse bi sms gönderelim de kod kovalayalım belki bi max alırız
Yeni konu ac reis bura ugursuz gibiBurdan devam etsek mi napsak😀
Hazir toplanmiskenBurdan devam etsek mi napsak😀
Dewamke eşrefBurdan devam etsek mi napsak😀
Giriş şartı ; gusül almak olsun dostBurdan devam etsek mi napsak😀
Hadi bakam bol sansAz önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
At at gitmez gelirse de ben giderim 😂😂😂😂Az önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣