- 89,059
- 17,952
- 113
Ben yeni geldim ben değilim 🤣🤣🤣Az önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
Ben yeni geldim ben değilim 🤣🤣🤣Az önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
Eleme turu başladı 😅😁Az önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
Bende yeni geldim at bakalım ne olacak 🤣Az önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
Bekliyoruz dost 😅Az önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
Rollvivor, takip edenler ve etmeyenler vs djcjck5Eleme turu başladı 😅😁
Kanka hadi halledelimAz önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
24 saattir burdayiz kazanalım lütfen yavAz önce ki Son kayıp kupondan sonra 8k aldım 2 kuponda. Şimdi buraya denemelik atacam giderse sorun burda birimizde demektir 🤣🤣
Bol sanslarGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
Bol sans reisimGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
Şans bolGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
Hiiicc acele yok üstad. Acele acele o yüzden 3 gündür ekmek yiyemiyoruz zatenKanka hadi halledelim
Bol sans dostGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
11 farkli yenmesi lazim degil mi dost ?Gelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
Bol şanslarGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
RastgeleGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534
Bol şansGelirse son adım yapar 4 kişiye fayda sağlarız Ekli dosyayı görüntüle 906534