- 34,582
- 18,431
- 113
59 eh işte idare eder 70 olsa iyiydi
Macta fark olmamasi daha iyi yoksa son per sayi cikmaz 3 per sas ağırlığını koyar en az 33 ve üzeri atar59 eh işte idare eder 70 olsa iyiydi
Aynen kesinlikle Senaryo bu olurMacta fark olmamasi daha iyi yoksa son per sayi cikmaz 3 per sas ağırlığını koyar en az 33 ve üzeri atar
1 üç çok atiyker oynadık beş k yaptık bizi dolandırdı bir tane adiMacta fark olmamasi daha iyi yoksa son per sayi cikmaz 3 per sas ağırlığını koyar en az 33 ve üzeri atar
Yinemi laa1 üç çok atiyker oynadık beş k yaptık bizi dolandırdı bir tane adi
Daha nasıl fark olsun 30 falan mıMacta fark olmamasi daha iyi yoksa son per sayi cikmaz 3 per sas ağırlığını koyar en az 33 ve üzeri atar
Her hıyar uzatana tuzla gidersen olacağı bu1 üç çok atiyker oynadık beş k yaptık bizi dolandırdı bir tane adi
La bu farkmi nba de 10 sayi nedir 2 hücuma bakarDaha nasıl fark olsun 30 falan mı
Sen sus meting. Yeterki yorum yapma 🤣🤣Daha nasıl fark olsun 30 falan mı
He valla 5.6 gün onceYinemi laa
Valla kaşınıyorsun sen bundan sonra listeye benide ekle bende dolandiracam seni puahaHe valla
Alışkanlık oldu ahmet teYinemi laa
TM abi ekledim ama sen yapman oyle seylerValla kaşınıyorsun sen bundan sonra listeye benide ekle bende dolandiracam seni puaha
He valla ihtiyarAlışkanlık oldu ahmet te
4 saat önce aynısını yazdım sen sağlam adamsin yapmazsın dedi parası olsa carpacaktim🤣🤣Valla kaşınıyorsun sen bundan sonra listeye benide ekle bende dolandiracam seni puaha
KimHe valla ihtiyar
Sana dunde dedim kimseye güvenme diye bize danis diye ama sen söz dinlemiyorsun sonra gelip şu beni dolandirdi yok bu beni dolandirdi diyorsunTM abi ekledim ama sen yapman oyle seyler
Yok la abi şimdi dolandirilmadim dün yazdım o olay isteSana dunde dedim kimseye güvenme diye bize danis diye ama sen söz dinlemiyorsun sonra gelip şu beni dolandirdi yok bu beni dolandirdi diyorsun