- 89,059
- 17,952
- 113
11
En iyisi dost herkes pusuda ahahahYok arada yazacam ban yememek için puaha
pp değişmiş ama tanır yine seni shellac ahahahYok arada yazacam ban yememek için puaha
Bol şans krallllHerkese iyi akşamlar dostlar.. işi olan , vakti olmayan takip etmesin . Roll ilk adimda da bitebilir, sabaha kadar da sürebilir takip edecekler ona göre takip etsin. ben bunu kazanmak için oynuyorum Benim tarzım bu.
Lazistan ruya gördüm dedi pp yi hagi yaparsan parayi bulacan dedi bende totem amaçlı yaptım da yine rol takip ediyoruz pek bir işe yaramadı galiba puahapp değişmiş ama tanır yine seni shellac ahahah
Sorma hakanimAlt yaramıyor
Bol şanslar dostHerkese iyi akşamlar dostlar.. işi olan , vakti olmayan takip etmesin . Roll ilk adimda da bitebilir, sabaha kadar da sürebilir takip edecekler ona göre takip etsin. ben bunu kazanmak için oynuyorum Benim tarzım bu.
Kiremite işemen lazımLazistan ruya gördüm dedi pp yi hagi yaparsan parayi bulacan dedi bende totem amaçlı yaptım da yine rol takip ediyoruz pek bir işe yaramadı galiba puaha
Çok sıkıntı oldu be erhanBos geçerler birazdan 2 dakika 10 atarlar 5 dakika boş geçerler nba iste