- 5,343
- 2,253
- 113
Şimdi silindi sanki
Sağolasın muromO dayı adamsın Senin de güzel günün olsun Eyvallah adamsın
Makrobetten de 3000 TL direkt çekimli nakit çıkmış inşallah son işlem şartlı değildir bayram üstü zaten parasızis bari buradan gelsin😀Sağolasın murom
Bol sans
Şartlar ne abi bizde alak yavMakrobetten de 3000 TL direkt çekimli nakit çıkmış inşallah son işlem şartlı değildir bayram üstü zaten parasızis bari buradan gelsin😀
Bol şanslar tek dost
İns ilk ceyrekteki gibi cikar
Şartı Yok direkt çekimli de sen alamazsın Dün çekiliş yapılmıştı bir yerde katıldım öylesine çıkacağını ben de bilmiyordum bir baktım çıkmış mesaj atmış çekilişi açan kişi saat 6'ya kadar kullanıcı adı iletin direkt çekimini de şuraya para düşürüp ufak bir yatırım yapmam lazım Sonra demesin son işlem şartıŞartlar ne abi bizde alak yav
Desene güne güzel basladinMakrobetten de 3000 TL direkt çekimli nakit çıkmış inşallah son işlem şartlı değildir bayram üstü zaten parasızis bari buradan gelsin😀
Kuralları sorsana katıldığım yereŞartı Yok direkt çekimli de sen alamazsın Dün çekiliş yapılmıştı bir yerde katıldım öylesine çıkacağını ben de bilmiyordum bir baktım çıkmış mesaj atmış çekilişi açan kişi saat 6'ya kadar kullanıcı adı iletin direkt çekimini de şuraya para düşürüp ufak bir yatırım yapmam lazım Sonra demesin son işlem şartı
Yine biraz kurtarmışiz dost burdan yükselsin
Başladık da dayı korkuyorum eklerim eklemez mi son işlem Spin eklenmesi olmuştu Gerçi burada şartı şu sosyal medya etkinlikten Men olan katılamazDesene güne güzel basladin
Silinmiş dostDmler sizde de silinik mı krallar