Bekle abi analiz filan yapFinal için maç bakıyorum bülten çok çok kısıtlı dostlar
Bekleriz sıkıntı yok kralFinal için maç bakıyorum bülten çok çok kısıtlı dostlar
Hakkında hayırlısı dostFinal için maç bakıyorum bülten çok çok kısıtlı dostlar
İlham perilerin yaninda olsunn sabirla oyna sukunetle izleyip cani gonulden dostun olarak oynadin kupona destek verip won heyacanina ortak olalim herzmn tek tek gelen ciglik woon olsun @EşrefTEK80 yetimlern babasi🇹🇷Final için maç bakıyorum bülten çok çok kısıtlı dostlar
Aynen fazla artarnatif yok acele etme bekliyoruz dost yeterki tutacak bişey olsunFinal için maç bakıyorum bülten çok çok kısıtlı dostlar
Maşallah bu duayla tutmama olasılığı yok puahhahaİlham perilerin yaninda olsunn sabirla oyna sukunetle izleyip cani gonulden dostun olarak oynadin kupona destek verip won heyacanina ortak olalim herzmn tek tek gelen ciglik woon olsun @EşrefTEK80 yetimlern babasi🇹🇷
HahahahhahahahahahGGHagaGMaşallah bu duayla tutmama olasılığı yok puahhaha
Amacimiz da o degilmi reis kizatnMaşallah bu duayla tutmama olasılığı yok puahhaha
Gelsin be yatmasınGelirse 5 kişi 500₺... Hiç sevmediğim bir lig ama maç yok bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 945500
Bol şanslar kralGelirse 5 kişi 500₺... Hiç sevmediğim bir lig ama maç yok bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 945500
Bol şans dostGelirse 5 kişi 500₺... Hiç sevmediğim bir lig ama maç yok bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 945500
Bol sanslar olsun sevmedim lig dedin tirsdim dur korkutma beni woon diyek 🇹🇷Gelirse 5 kişi 500₺... Hiç sevmediğim bir lig ama maç yok bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 945500