- 41,074
- 7,972
- 113
Var olmaz olurmu dost tebrikler sevindim adınaSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
Var olmaz olurmu dost tebrikler sevindim adınaSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
paris basket maçı olabilirSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
Vallahi tertemiz aldım citt maçındsn 75k aldım iy 1.5 üst ve maç geneli 2.5 ustten . Tertemiz takimlarbol şanslar bol kazançlar almıştın intikamını
TebriklerSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
o maçta bi gol daha çıkanılır baştan izliyorum çok hareketli maçVallahi tertemiz aldım citt maçındsn 75k aldım iy 1.5 üst ve maç geneli 2.5 ustten . Tertemiz takimlar
Tebrikler eşomanSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
Boston ilk yarı 111.5 üst bankoSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
Tebrikler dostVallahi tertemiz aldım citt maçındsn 75k aldım iy 1.5 üst ve maç geneli 2.5 ustten . Tertemiz takimlar
Bol sanslar celtics maci var hemen periyotta ust girilir 😁Selamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
Baskette dünden beri bela okuyorum dilimde tüy bitti dun için de ayrıca kusura bakma dostSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
La ne kusuru reis ne sacmaliyon kumar bu ya . Öyle düşünme sakin haaBaskette dünden beri bela okuyorum dilimde tüy bitti dun için de ayrıca kusura bakma dost
4 macta da ev sahipleri cok avantajliSelamlar dostlar futboldan 130k aldım bugün tertemiz. Şimdi basket zamanı var mı maç Fikri olan
tebrikler günündesin futbolda devam mı etsek bulmuşsun sansıClub brugge iy 1.5 üste kalmisti 55k oda şimdi attı🤣🤣
Ufff tebriklerVallahi tertemiz aldım citt maçındsn 75k aldım iy 1.5 üst ve maç geneli 2.5 ustten . Tertemiz takimlar
TebriklerClub brugge iy 1.5 üste kalmisti 55k oda şimdi attı🤣🤣
vay be!Club brugge iy 1.5 üste kalmisti 55k oda şimdi attı🤣🤣
Aslında daha erken gelecekti 1 iptal var 😁Club brugge iy 1.5 üste kalmisti 55k oda şimdi attı🤣🤣
valla son topu jalen jansson kaçırdı 3lük walker faul oldu 0/2 attı atsa basketleri faul yapıp bir hucum daha olabılırdıLa ne kusuru reis ne sacmaliyon kumar bu ya . Öyle düşünme sakin haa
Yuklu basıyorsun kayip olunca insan ister istemez uzluyor dost dun ku zarari futboldan almissin çok sevindimLa ne kusuru reis ne sacmaliyon kumar bu ya . Öyle düşünme sakin haa