- 26,843
- 12,828
- 113
ev uctu
Konu rol konusu degil dost kazancı oldugunda arka planda kendi istediği kac kişiye ulasir bu kadar adamin iyi niyetini suistimal ettiler ben dun adam konu açsın diye zorladım bayaKonu role dondu bunuda getirek emmi😅😅
kim onu bu hale getiren hemen çökelim ona hangi pelesekKonu rol konusu degil dost kazancı oldugunda arka planda kendi istediği kac kişiye ulasir bu kadar adamin iyi niyetini suistimal ettiler ben dun adam konu açsın diye zorladım baya
Adam haklı açmamakta gördüm olanlaroKonu rol konusu degil dost kazancı oldugunda arka planda kendi istediği kac kişiye ulasir bu kadar adamin iyi niyetini suistimal ettiler ben dun adam konu açsın diye zorladım baya
Dost eşref bilir beni ben kotu bisimi dedim kac gundur yokum kotu birsey mi oldu?Konu rol konusu degil dost kazancı oldugunda arka planda kendi istediği kac kişiye ulasir bu kadar adamin iyi niyetini suistimal ettiler ben dun adam konu açsın diye zorladım baya
Senlik bir durum yok dünkü olaylardan sonra alınan bir karar oldu dostDost eşref bilir beni ben kotu bisimi dedim kac gundur yokum kotu birsey mi oldu?
Kapatmasın işte sayı atmasın ki gelsinEv farkı kapatacak
Yav isterse olmasin konu muhabbete donsun illa dagitcak diye takip etmeyiz dün noldu bilmiyorum @Erhan2121Dost eşref bilir beni ben kotu bisimi dedim kac gundur yokum kotu birsey mi oldu?