- 49,152
- 53,948
- 113
Hey azına sağlık dost puhaaKafalarına bir tane basacan bir daha ödül isteyemezler
Hey azına sağlık dost puhaaKafalarına bir tane basacan bir daha ödül isteyemezler
Ahahahahahahaya sakinsssssssKafalarına bir tane basacan bir daha ödül isteyemezler
Eşref iyi dayandı puhahahaHey azına sağlık dost puhaa
Demi sürekli sana odul veriyordu yeter dedi artık puhaaaaEşref iyi dayandı puhahaha
Mikser erhan bırak adamların hevesini kursağına dizme 😊Konu rol konusu degil beyler adam arada kupon atar o kadar yani bundan sonra kimse odul alacağım diye bir beklenti içine girmesin
Eşref bana şans parası atınca benim sevinç
Kendimi parcaladim boston ust diye 120 attilarAma bence esref ikinci yari boston ust almıştır ole tahmin ediyorum
Ulan akgül😅
La bosver dun ben verdim de ne oldu 40k kayip olduKendimi parcaladim boston ust diye 120 attilar
He ya olmayinca olmuyor en iyisi kendi bildigini oynmasi uzuldum bendeLa bosver dun ben verdim de ne oldu 40k kayip oldu
Adamı deli ettimDemi sürekli sana odul veriyordu yeter dedi artık puhaaaa
Yuksek kayip olunca gelmeyince insan üzülüyor cidden kendi demediği surece o topa girmem bu saatten sonra hiç girmem amaHe ya olmayinca olmuyor en iyisi kendi bildigini oynmasi uzuldum bende
Bana prenses ile gel
Buyrun abimBana prenses ile gel