- 7,501
- 4,449
- 113
Vay tahirimBorcu silcekse razı gibi geldi bana
Vay tahirimBorcu silcekse razı gibi geldi bana
Zaten sana milletten yada benden para istedin diyen olmadı actıgın konulardan herşey belli 4 ay kira ödemeyip nasıl rahat oturabiliyosunBen kimden para istemişim ne acitasyonu senden yardım isteyen kim
Nereden biliyorsun rahat olduğumu kardeşim ne yaşadığımı nereden biliyorsunZaten sana milletten yada benden para istedin diyen olmadı actıgın konulardan herşey belli 4 ay kira ödemeyip nasıl rahat oturabiliyosun
Yürrrrüüüüüüüüsevdin mi
4 aylık kira desen ortalama 25 lira desen 100 bin yapar. 100 bine kestaneyi çizdircen. Peki ya bağımlılık yapar da kirayı sürekli öyle ödemek istersen, o da sakat 🤣🤣Borcu silcekse razı gibi geldi bana
kendi konunda adam sana isabetli şut olmuş diyo sen direğe çarpmış olabilir diyon sonra burada millete akıl satıyon keko yaylanYürrrrüüüüüüüü
Burdan sana tavsiye çıkmaz rezil ederler anca yapmasaydın keşkeVay tahirim
2 sene sonra villada yaşamaya başlar ama insan kötü bir fikir gibi gelmedi bana4 aylık kira desen ortalama 25 lira desen 100 bin yapar. 100 bine kestaneyi çizdircen. Peki ya bağımlılık yapar da kirayı sürekli öyle ödemek istersen, o da sakat 🤣🤣
Biraz düşününce mantıklı geldi düşünmeyi bırakmak lazım4 aylık kira desen ortalama 25 lira desen 100 bin yapar. 100 bine kestaneyi çizdircen. Peki ya bağımlılık yapar da kirayı sürekli öyle ödemek istersen, o da sakat 🤣🤣
Çok haklısın tahirimBurdan sana tavsiye çıkmaz rezil ederler anca yapmasaydın keşke
Günün 12 saati forumdasın abuk subuk konular acıp videolar paylaşıyosjun bu çabayı çalışıp kira ödeme ne harcasan şuan bu durumda olmazsdınNereden biliyorsun rahat olduğumu kardeşim ne yaşadığımı nereden biliyorsun
ev sahibine usulsuz fotogroflar at bak durumun kotu de ne işler yapiyorum de . sana cinsel aktivite teklifi sunacaktır . direk ss al ve makhemeye verArkadaşlar 4 aydır kiramı veremedim ev sahibini aradım veremiyorum dedim cikacam dedim 10-15 güne birde benim komşumda veremiyordu kirasını eşyalarını yediemin deposuna kaldırmışta nasıl oluyor yaşamsal eşyalara nasıl el koyabiliyor bilen varmı ev sahibi böyle dedi bana
Tamam haklısın gardasimGünün 12 saati forumdasın abuk subuk konular acıp videolar paylaşıyosjun bu çabayı çalışıp kira ödeme ne harcasan şuan bu durumda olmazsdın
1 hafta önce 3 farklı siteye yılbaşı biletleri için tanesi 1000 TL olan 50 ye yakın biletim var diye hava atıyordun konularda. Kiranı ödeseydin ya .Arkadaşlar 4 aydır kiramı veremedim ev sahibini aradım veremiyorum dedim cikacam dedim 10-15 güne birde benim komşumda veremiyordu kirasını eşyalarını yediemin deposuna kaldırmışta nasıl oluyor yaşamsal eşyalara nasıl el koyabiliyor bilen varmı ev sahibi böyle dedi bana
Kankam sen bi niyeti bozdun gibi Allah şifa versin2 sene sonra villada yaşamaya başlar ama insan kötü bir fikir gibi gelmedi bana
Bu nasıl tavsiye 😂ev sahibine usulsuz fotogroflar at bak durumun kotu de ne işler yapiyorum de . sana cinsel aktivite teklifi sunacaktır . direk ss al ve makhemeye ver
Geçmiş olsun toparlarsin umarımÇok haklısın tahirim
Kayınvalidem masrafları verecek dost 100 k taşınmak içinNereye çıkacaksın yeni bir kiraya çıkmak çok daha fazla masraf o paraya kiralarını ödersin zaten. Bu arada mahkeme kararı olmadan hiç bir şey yapamaz
Eywllah inşallah tahirimGeçmiş olsun toparlarsin umarım